"Одруження наосліп" навчить партнерів довіряти одне одному

"Одруження наосліп" навчить партнерів довіряти одне одному

Уже сьогодні о 22.00 глядачі телеканалу 1+1 побачать історію "Одруження наосліп" Василя і Вероніки 

Поделиться:

Уже сьогодні о 22.00 глядачі телеканалу "1+1" побачать історію "Одруження наосліп" Василя і Вероніки.

38-річний підприємець Василь, усвідомивши помилки першого невдалого шлюбу, в програмі зустріне дівчину Вероніку, яка має саме такі якості, про які він давно мріяв. Однак після весілля Вероніка неодноразово здивує чоловіка своїми вчинками.

 "Це історія людей, які, начебто, дивляться в однаковому напрямку і прагнуть подібних речей. Але іноді травми й образи з минулого заважають їм це зробити. Головна героїня Вероніка, яка шукала сильного і самовідданого чоловіка, насправді виявилася не готова його таким прийняти. Дівчині було складно йому довіритися і, що найважливіше, повірити, пустити його в своє життя й дозволити про себе піклуватися. А Василь, який повністю попрощався з минулим і багато чого переосмислив, зробить все можливе, аби Вероніка змогла йому довіряти і сказала "так" після тижня спільного проживання. Незважаючи на те, що дівчина буда дуже вередливою, він зумів розгледіти в ній багато хорошого. Це дуже рідкісна риса характеру, яка здатна дати шанс навіть найскладнішим стосункам", - прокоментувала Леся Матвєєва, психоаналітик і ведуча програми" Одруження наосліп" на телеканалі" 1 + 1 ".

Чи зможе Василь утримати Вероніку і знайти ключик до серця недовірливої дівчини, глядачі побачать вже сьогодні в ефірі телеканалу "1+1". 

Новости по теме