"Одруження наосліп" навчить сильних жінок бути слабкими

"Одруження наосліп" навчить сильних жінок бути слабкими

Дивіться "Одруження наосліп" у середу о 22:00 на "1+1"

Поделиться:

Сьогодні героями "Одруження наосліп" стануть бізнес-вумен Леся, яка завжди і в усьому звикла покладатися лише на себе, і машиніст метрополітену Микола, який боїться жінок і зовсім не вміє будувати стосунки.
 
Після весілля наосліп, головна героїня Леся під час тижневого спільного проживання з Миколою спробує відкинути звички сильного керівника, забути розчарування і травматичний досвід минулого і відчути себе слабкою жінкою. А Микола воєю чергою шукатиме відповідь на найголовніше чоловіче питання: чого хоче і про що мріє слабка половина суспільства.
 
Сьогодні в програмі Лесю та Миколу чекає неймовірна кількість випробувань, які вони постараються подолати разом. Герої пройдуть велику кількість стрес-тестів від експертів проекту: астролога Олексія Котенка, love-коуча Світлани Митрофанової і психолога Єгора Тополова. Підтримувати і спрямовувати головних героїв протягом усього проекту буде видуча і психоаналітик проекту Леся Матвєєва.
 
Чи зможуть герої розібратися у своїй непростій ситуації і таки сказати одне одному "ТАК"? Що порадять Лесі та Миколі експерти і психолог проекту дивіться сьогодні о 22.00 на телеканалі "1 + 1".
 
Нагадаємо, що "Одруження наосліп", - це власна розробка "1+1 Продакшн". Експерти проекту переконані, що своє щастя можна знайти і з заплющеними очима, якщо знати певні секрети. З їх допомогою, герої, що мають за плечима драматичний досвід стосунків, зможуть відшукати свою другу половинку.