Одруження наосліп: Зустріч двох розбитих сердець

Одруження наосліп: Зустріч двох розбитих сердець

Сьогодні, 3 лютого о 22.00 в ефірі телеканалу 1+1 глядачі побачать перший випуск 2-го сезону Одруження наосліп.

Поделиться:

Сьогодні, 3 лютого о 22.00 в ефірі телеканалу 1+1 стартує 2-ий сезон Одруження наосліп. У першому випуску глядачі побачать двох героїв – 30-річного Дмитра та 36-річну Надію.

Дмитро працює бухгалтером у виправній колоніі на Житомирщині, а Надія приїхала із Запоріжжя.

Герої б ніколи не зустрілись поза проектом, хоча насправді ці два розбитих серця – ідеальна пара. Надію кинули за крок до весілля, а Дмитра зрадила його кохана дівчина після трьох років ідеальних стосунків.

За тиждень спільного життя кожному з них доведеться кардинально змінитись та переосмислити попередні помилки. Кожному з героїв доведеться зрозуміти, чого вони насправді хочуть від життя і стосунків. Надія та Дмитро докладуть зусиль, щоб змінитись один заради одного, аби за крок до фіналу зрозуміти, що їх справжні бажання та наміри кардинально різняться.

На що здатна жінка, яка понад усе прагне вийти заміж та чи зможе навчитись холостях відповідальності заради родини, дивіться сьогодні о 22.00 на телеканалі 1+1.

Одруження наосліп - унікальний соціальний експеримент, який дарує другий шанс на щастя. За правилами проекту, три експерти - психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та love-коуч Світлана Мітрофанова - нададуть шанс знайти половинку тим людям, які мають драматичний досвід стосунків.

Ведуча проекту – психолог Леся Матвеєва.

Дивись Одруження наосліп 2 сезон 1 випуск онлайн на 1+1.

Новости по теме