Увага, кастинг для власників ресторанів!

Увага, кастинг для власників ресторанів!

Раніше Телеканал 1+1 створював кращих кухарів на "Пекельній кухні". Тепер він готовий допомогти власникам ресторанів зробити їхній бізнес успішним! Перший в Україні телевізійний проект, в якому телеканал 1+1 допоможе вашому ресторан

Поделиться:

Раніше Телеканал 1+1 створював кращих кухарів на "Пекельній кухні". Тепер він готовий допомогти власникам ресторанів зробити їхній бізнес успішним! Перший в Україні телевізійний проект, в якому телеканал 1+1 допоможе ресторану, кафе, пабу розкрити свій потенціал!

Телеканал "1+1" розпочинає кастинги нового кулінарного шоу за форматом "Kitchen Nightmares". Це нове реаліті-шоу, у якому протягом одного тижня досвідчені професіонали рятуватимуть неуспішні та непопулярні ресторани.

Учасниками "Kitchen Nightmares" будуть ресторани, які попри усі зусилля власників не стають улюбленими місцями для відвідувачів. Ведучий шукатиме проблему та допомагатиме власнику її вирішити. Експерти програми аналізуватимуть усі аспекти: меню, логістику, місце, інтер'єр, шеф-кухаря та сомельє, тощо.

"Kitchen Nightmares" - це адаптація відомого британського формату – Ramsay's Kitchen Nightmares, який у 2004 році транслювалася в ефірі Channel 4. Ведучим та експертом шоу був популярний шеф-кухар Гордон Рамзі.

Якщо Ви вклали свої гроші в ресторан, найняли на роботу професіоналів, а ваш бізнес чомусь не йде, або йде не так вдало, як би вам хотілося - цей проект саме для вас! Він допоможе трансформувати ваш ресторан від меню до декора, а також навчити ваших кухарів готувати страви нового меню лише за тиждень!

Не пропустіть шанс зробити свій заклад відомим на всю країну!

За історією переродження Вашого ресторану стежитимуть мільйони глядачів в ефірі телеканалу "1+1".

Рестораторам, які вболівають за свій бізнес та прагнуть змінити його на краще, треба заповнити АНКЕТУ ДЛЯ УЧАСТІ.