Оголошено імена тренерів "Голосу країни 4"

Оголошено імена тренерів "Голосу країни 4"

Тренери четвертого сезону "Голосу країни" на 1+1 - Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв.

Поделиться:

Тренерами четвертого сезону "Голосу країни" на 1+1 стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв.

Четвертий сезон проекту пройде під слоганом "Перезавантаження".

УВАГА! Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск 28.02.2016

"Ми обрали нових легендарних тренерів – це абсолютні зірки, слава яких не обмежується однією країною, - розповідає креативний продюсер проекту Олег Боднарчук. – Ані Лорак – найзатребуваніша українська співачка з успішним досвідом самопродюсування; Тамара Гвердцителі – представниця класичної школи музики, підтримка для людей з академічним вокалом; Сергій Лазарєв – співак, який у своїй творчості орієнтується на світові стандарти. Кожен з них має власний конкретний погляд на те, яким має бути артист, всі вони дуже амбітні та зможуть реалізуватися як продюсери на нашому проекті".

Вперше в історії "Голосу країни" команда проекту розпочинає масштабні відкриті кастинги. Вже у листопаді продюсери вирушать на пошуки унікальних голосів у 6 міст України (Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Київ, Львів, Одеса).

"У цьому сезоні мі будемо боротися за кожний голос, ми зацікавлені, щоб у кожного тренера були найсильніші учасники. Будуть нові імена, нові амбіції та нова боротьба!", - обіцяє продюсер Олег Боднарчук.

До старту кастингів Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв взяли участь у масштабній промокампанії під слоганом "Я хочу стати твоїм тренером!".

УВАГА! Розклад кастингів "Голосу країни 4"

Четвертого тренера "Голосу країни. Перезавантаження" обере Україна. Подробиці телеканал повідомить найближчим часом.