Оголошено результати онлайн-проекту "Голос. Діти": "Твій зірковий час"

Оголошено результати онлайн-проекту "Голос. Діти": "Твій зірковий час"

Вчора, 22 листопада 2012 року завершився проект "Твій зірковий час", що стартував 01 листопада в рамках просування шоу "Голос. Діти".

Поделиться:

Вчора, 22 листопада 2012 року завершився проект "Твій зірковий час", що стартував 01 листопада в рамках просування шоу "Голос. Діти". Список переможців – опублікований на сайті проекту http://starhour.golosdity.tv/, а відео процесу розіграшу розміщене на каналі "1+1" на YouTube https://www.youtube.com/1plus1channel.

Загалом, за весь період проведення проекту "Твій зірковий час" у конкурсі взяли участь 4 306 користувачів соціальних мереж Facebook та Vkontakte. А сайт проекту відвідали 18 230 осіб, а загальна кількість переглянутих сторінок склала 45 987.

Коментуючи свою участь у проекті, користувачі відмітили, що "Твій зірковий час" став для них справжньою пригодою, а азарт змушував регулярно відвідувати сторінку та запрошувати друзів, щоб отримувати додаткові шанси на перемогу у фінальному розіграші".

Отже, переможцями проекту стали:

· Дарія Мельник - караоке-система

· Наталія Дещинська та Олександр Курсов – стереонавушники

· Оксана Лукаш, Юлія Прохоренко, Ірина Дудаш, Богдан Крощук, Юлька Шпулька, Ростислав Перцев, Ірена Феоктістова, Михайло Козачок, Володимир Бевзюк та Олексій Стратюк – флешки-браслети.

Організатором проекту виступило рекламне агентство "ГРЕЙП УКРАЇНА".