Олексій Душка розповів, які весільні агентства можуть зіпсувати свято

Олексій Душка розповів, які весільні агентства можуть зіпсувати свято

У розпал сезону весіль Олексій Душка поділився з прихильниками порадами від експертів організаторів урочистостей з нагоди взяття шлюбу

Поделиться:

У розпал сезону весіль ведучий "1+1" Олексій Душка поділився з прихильниками порадами від експертів-організаторів урочистостей з нагоди взяття шлюбу. І перелічив, на що треба звертати особливу увагу під час вибору весільного агентства.  Отже: 

1. Ціна. Якщо в агентстві запевняють, що задовольнять будь-які ваші побажання: від мінімуму до максимуму – йдіть далі. Агентство повинно спеціалізуватись в одному ціновому сегменті. Якщо ж беруться за все – вам доведеться, або переплатити за мінімум, або не отримати максимум у повному обсязі. Тобто – ніякої гарантії якості послуг.

2. Під час першої зустрічі, запитайте, чи були у них ситуації, коли "пішло не за сценарієм". Добросовісні спеціалісти розкажуть про свої труднощі та невдачі і не запевнятимуть, що все завжди ідеально.

3. Переконайтесь, що агентство має свого професійного фотографа й оператора. Перегляньте їхні роботи, щоб у день весілля не став сюрпризом фотограф початківець.

4. Якщо в агентстві поганої думки про конкурентів – це не є плюсом на їхню користь. А ось саме до тих, кого бояться і чорнять варто завітати.

5. На весіллі повинна бути людина, яка відповідатиме за всі послуги, що взяло на себе агентство.

Нагадаємо, випуски програми "Територія обману" можна подивитися тут.

Новости по теме