Олексій Душка розповів про експеримент "Території обману", який шокував усю знімальну групу

Олексій Душка розповів про експеримент "Території обману", який шокував усю знімальну групу

Сьогодні о 22:30 у ефір "1+1" вийде новий випуск "Території обману"

Поделиться:

Сьогодні о 22:30 у ефір "1+1" вийде новий випуск "Території обману", у якому ведучий Олексій Душка розповість про брудні прийоми продажу риби в Україні.

"Ми викриємо обман із рибою, морепродуктами, зокрема замороженими. Ви навіть не уявляєте, скільки там води? Ми взяли рибку, креветки, поклали їх на сонечко, а ту рідину, яка лишилася від них, повернули назад до магазину". Як зреагували на такий вчинок Душки працівники супермаркету, глядачі дізнаються уже сьогодні.

А у найближчих випусках ведучий "Території обману" дослідить їжу, яка більш ніж серйозно загрожує здоров'ю дітей. Під час розслідування цієї теми творці проекту влаштували експеримент, який шокував усю знімальну групу.

"До нашої програми звернулася мама, син якої ні дня не може без чіпсів. Він обожнює хрумку картоплю у приправах і регулярно вимагає її купувати. Тож ми відвели до лікарки,цього хлопчика, а також дівчинку, яка не їсть чіпсів, однак має зайві кілограми. Медик, який спеціалізується на спортивному харчуванні й різних домішках провела три простісіньких тести (попросила їх пострибати, поприсідати тощо) і з'ясувала, що рівень здоров'я цих дітей колосально різний. Дівчинка з надмірною вагою виявилося значно сильнішою!" - розповів Душка.

Олексій наголосив на тому, що не прагне лякати глядачів своєї програми, а щиро хоче навчити обирати правильні продукти і навіть речі. Саме у планах розробників проекту розповісти, скільки небезпек приховує побутова техніка.

"Наприклад, у холодильнику розмножується дуже багато бактерій. І ми хочемо показати, як правильно зберігати ту чи іншу їжу", - поділився Олексій Душка.

Не пропустіть нові викриття від команди "Території обману" уже сьогодні о 22:30 на "1+1".