Олексій Душка та "Територія обману" розкриє усю правду про каву та чай

Олексій Душка та "Територія обману" розкриє усю правду про каву та чай

Автор та ведучий програми влаштує битву чаю та кави, щоб розказати глядачам, що безпечніше та краще стимулює мізки.

Поделиться:

Сьогодні в ефірі "1+1" о 22.30 "Територія обману" розкриє усю правду про каву та чай. Скільки можна пити кави, щоб не зупинилося серце і не було проблем із тиском?

Журналісти "Території обману" зазирнуть на виробництво, щоб з'ясувати: чи є взагалі кава у каві? Чим  підміняють кавові зерна в розчинних напоях? Автор та ведучий програми Олексій Душка влаштує битву чаю та кави, щоб розказати глядачам, що безпечніше та краще стимулює мізки. На допомогу ведучому прийдуть зіркові гості дует Анна-Марія та режисер Жанна Бадоєва, майстри з варіння кави та чайних церемоній, лікарі та … слон Форест.

П'ять відомих марок розчинної кави Олексій Душка надіслав до лабораторії – результати тестів дивіться сьогодні ввечері в ефірі "1+1". Також українцям вперше покажуть, як саме штучний кофеїн впливає на розум та тіло людини. Експеримент "Територія обману" проводить у медичній клініці разом з лікарями, адже у піддосліднного може просто зупинитися серце.

З меленою кавою Олексію Душці допоможе розібратися  фіналіст чемпіонату з варіння кави Вадим Грановський. Він навчить, як правильно вибирати натуральну каву та хитрощам її приготування. А режисер та телеведуча Жанна Бадоєва – кавоман зі стажем – поділиться з глядачами "1+1" своїм ексклюзивним рецептом приготування найсмачнішої кави.

Виклик перевірити на собі, що краще тонізує зранку кава чи чай, від "Території обману" приймуть близнючки з відомого дуету "Анна-Марія". Хто виграє битву - дивіться сьогодні в програмі. А лікарі розкажуть, що насправді нас бадьорить, а що шкодить організму, який напій руйнує печінку і серце – рейтинг напоїв від кардіолога та гастроентеролога.

З чаєм Олексію Душці допоможуть розібратися три експерти: майстер чайних церемоній, чайні плантатори з високогірної Грузії та слон Форест.

Який напій виборов золото в рейтингу "Території обману" дивіться вже сьогодні о 22.30