Олена Кравець опинилася у новому для себе становищі

Олена Кравець опинилася у новому для себе становищі

На телеканалі "1+1" запускають нове грандіозне гумористичне шоу  

Поделиться:

Телеканал "1+1" дасть шанс молодим гумористам стати зірками телебачення. Мова йде про нове грандіозне шоу "Ліга сміху", яке стартує вже 28 лютого о 21:15.

Ведучим нового проекту стане Володимир Зеленський, а в кріслах журі  опинилися Юрій Горбунов, Потап, Ігор Ласточкин, Антон Лірник Сергій Сивохо і Олена Кравець.

 "Я опинилася в якомусь новому для себе становищі, - зізналася Олена Кравець під час інтерв'ю у "Сніданку з "1+1", - бо пам'ятаю себе виключно в якості учасника, одного з членів команди. Коли довелося сісти в крісло журі я іноді забувала, що потрібно когось обирати. Я отримала колосальне задоволення від процесу. Ніби мене взяли і телепортували в моє ж минуле, за що велике спасибі творцям цьому проекту".

Всього у відборі взяло участь близько 135 команд з усієї України. В ефір потраплять лише 16 і вже з них журі обере 12. Система відбору в новому шоу буде чимось нагадувати вокальне шоу "Голос країни". Журі одночасно є і наставниками, які відберуть собі кожен по два команди. Якщо члену журі подобається виступ команди - він аплодує їй стоячи. Якщо стоячи аплодують кілька членів журі - команда сама вибирає собі наставника.

 "Ліга сміху - це геніальна ідея в тому сенсі, що величезна кількість талановитих хлопців и дівчат з широко розкритими очима, що працюють поки що тільки на ентузіазмі - отримали свій шанс, - каже Олена. - Із зрозумілих причин цього року вони не мали змоги поїхати в Сочі, і лишилися на узбіччі, але "Ліга сміху" виправить цю ситуацію.  Я такого куражу, емоційного драйву та подяки від цих хлопців не відчувала вже дуже давно.

Нагадаємо, перший випуск "Ліги сміху" вийде в ефір телеканалу "1+1" у суботу 28 лютого.