Олена Кравець вийшла на сцену в улюбленому новорічному образі (ФОТО)

Олена Кравець вийшла на сцену в улюбленому новорічному образі (ФОТО)

Днями у Києві відбувся фінал чемпіонату України з гумору "Ліга сміху"

Поделиться:

Днями у Києві відбувся фінал чемпіонату України з гумору "Ліга сміху", у якому зіштовхнулися дві найсильніші команди – "Заїнька" з Запоріжжя та "Два капітани 1955" з Києва. Головною темою гри став Новий рік, тож учасники разом зі своїми наставниками створили справжню казку на великій сцені. Так, за сценарієм тренер команди "Заїнька" Олена Кравець з'явилася перед глядачами у своєму улюбленому образі з дитинства - Снігурочки.

До речі, за лаштунками акторка розповіла сайту 1plus1.ua, що саме цього персонажа щоразу втілювала в садочку на Новий рік, доки в групі не з'явилася дівчинка-конкурентка.

"Я завжди була Снігурочкою. Мені навіть не доводилося боротися за цю героїню, тому що я була світловолосою, маленькою, кучерявою. Тож за правом ця роль віддавалася мені.

І десь тільки у підготовчій групі, за рік до випуску з дитячого садка, мене замінили… Прийшла інша умовно акторка (усміхається). Я переживала стрес, тому що мене понизили до сніжинки. Було гірко. І досі це пам'ятаю", - поділилася спогадами Кравець.

У якому образі у фіналу "Ліги сміху" виступав наставник іншої команди Сергій Сивохо, дивіться уже зовсім скоро на "1+1".

Новости по теме