Ольга Фреймут досі не може повірити, що стала ведучою "Голосу країни"

Ольга Фреймут досі не може повірити, що стала ведучою "Голосу країни"

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що дотепер не може оговтатися від пропозиції каналу 1+1 вести шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Поделиться:

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що дотепер не може оговтатися від пропозиції каналу 1+1 вести шоу "Голос країни. Перезавантаження". Про це вона розказала упрямому ефірі "Сніданку з 1+1".

"Я ніби відсторонено дивлюся на цей факт. Мені не віриться", - говорить Фреймут.

Водночас їй дуже подобаються масштабні проекти, долучитися до яких вона вже давно мріяла.

"Коли я займалася соціальною журналістикою і була телеведучою у соціально-розважальних проектах, звичайно, одним оком дивилася, як прекрасно себе почувають ведучі на великій сцені, як пафосно вони виглядають, як багато вони можуть собі дозволити, наприклад, одягти діаманти і ніхто в процесі зйомок з тебе їх не зірве", - сміється Фреймут.

З'ясувалося, що робота у "Голосі країни" - це здійснення бажання, яке Ольга Фреймут загадала минулого року у День св. Миколая.

"Я дуже товаришую с цим святим і вам рекомендую, - говорить Ольга. - Напередодні Дня св. Миколая минулого року я загадала нову квартиру - здійснилося! Заміж не просила - не вийшла. Аби все було добре в кар'єрі - бачите, я з вами!"

Нагадаємо, "Голос країни. Перезавантаження" стартує на 1+1 вже в лютому.

Раніше Ольга Фреймут вже мала досвід співпраці з 1+1: у 2008 році вона певний час працювала фешн-журналістом у програмі "Сніданок з 1+1".