Ольга Фреймут кардинально змінила зовнішність

Ольга Фреймут кардинально змінила зовнішність

Друга частина інспекції в Одесі, яку вчора показали на "1+1", виявилися багатою на сюрпризи.

Поделиться:

Друга частина інспекції в Одесі, яку вчора показали на "1+1", виявилися багатою на сюрпризи. Але, безумовно, найбільшим з них було несподіване перевтілення ведучої. Аби потрапити до відомого нічного клубу "Ibiza", Ольга Фреймут вирішила вдатися до хитрощів. На порозі цього закладу вона з'явилася у перуці і темних окулярах … Ба більше, Ольга взяла собі псевдонім – "Стефанія Пінцет"  - і представилася відомою співачкою. Таким чином ведуча вирішила перевірити, чи справді можуть почувати себе у безпеці у цьому закладі багаті та знамениті, які час від часу стають гостями клубу.

Це була перша в історії проекту інспекція нічного клубу, тому команда програми очікувала на супротив з боку персоналу. На щастя, навіть дізнавшись, що до них завітала сама Ольга Фреймут, менеджмент закладу повів себе гідно і не заважав Ользі проводити ретельну перевірку.

А от у ресторані Bernardazzi на Інспектора чекали труднощі іншого штибу.  Знімальна група прийшла до закладу пізно ввечері: шеф-кухар вже пішов, а кухня не працювала.  Зрозуміло, шо оцінити якість роботи ресторану, не скуштувавши їжі, просто неможливо. Саме тому Ользі довелося проводити перевірку у два етапи. На щастя,  і ресторан Bernardazzi, і ще один популярний одеський заклад - піцерія "Olio" справили на ведучу гарне враження. А отже отримали омріяні відзнаки Інспектора.

Розчарування спіткало Олю там, де вона цього не чекала. Кілька місяців тому Фреймут презентувала власний ресторанний проект  "Столики Олі Фреймут". Це авторські столи з особливим меню та бездоганним сервісом. Перший такий столик з'явився у одеському закладі "Свіча". Але, на жаль, заклад не виправдав довіри. Дуже скоро відвідувачі почали жалітися Олі, що персонал ресторану не дотримується обіцяних стандартів. Аби переконатися у цьому на власні очі, ведуча вирушила сюди з інспекцією...

Що з цього вийшло? Дивіться у відео: