Ольга Фреймут показала, як на неї напали на Троєщині

Ольга Фреймут показала, як на неї напали на Троєщині

Ведуча "Інспектора" Фреймут перевірила столичні заклади

Поделиться:

Учора в ефірі "1+1" принципова Ольга Фреймут знову перевіряла столичні заклади харчування. Якщо першого разу ведуча інспектувала ресторани й кафе у центрі, то цього - вирушила до закладів у районах Києва. Зокрема, зірці кортіло дізнатися, як обслуговують у "Таті" на Троєщині – місцині, яку називають найбільш пафосною в околиці. Коли Фреймут переступала поріг цього ресторану, то зовсім не здогадувалися, що звичайнісінька перевірка обернеться гучним скандалом.

Адже починалося усе як ніколи мирно і навіть святково. Перед інспекцією команда замовила у "Таті" банкет для іменинниці, у яку заради перевірки перевтілилася Фреймут. Ольга задмухала свічки на торті і помчала діагностувати слабкі місця "Таті". Так, Ольга з'ясувала, що працівники помпезної Троєщинської харчівні нахабно обважують своїх клієнтів і вперто боронять недоліки закладу від людських очей. Так, щоби не пустити Фреймут на кухню, охоронці забарикадували собою двері, а потім і зовсім вказали команді на вихід.

"Ми бачимо тут дуже багато золота й срібла, але все це бутафорське, як і гостинність цього закладу", - сказала Ольга й продовжила перелічути недоліки "Таті". 

За кілька хвилин після цього представниця закладу штовхнула Фреймут у спину, а потім ударила оператора з камерою стійкою від мікрофона. До агресивно налаштованої жінки долучилися колеги, які грубою силою виштовхували команду із ресторану. Під час бійки подряпали ведучу й позбавили продюсера пакету з усіма речами й грошима команди.

"Тут б'ються, тут розбили наші камери. Я вся у синцях", - обґрунтовувала Фреймут несхвальний вердикт для "Таті" і викликала до закладу міліцію.

Детальніше про інцидент дивіться у повному випуску проекту "Інспектор Фреймут":