Оля Фреймут повертається до ресторанного світу!

Оля Фреймут повертається до ресторанного світу!

Віднині у найкращих ресторанах України будуть з'являтися "Столики Олі Фреймут" - авторські столи з особливим меню та бездоганним сервісом.  

Поделиться:

Відома поборниця прав споживачів за найкращий ресторанний сервіс Ольга Фреймут презентувала власний ресторанний проект. Віднині у найкращих ресторанах України з'являтимуться "Столики Олі Фреймут" - авторські столи з особливим меню та бездоганним сервісом.

 Перші "Столики" Ольги Фреймут запрацювали у двох ресторанах в Одесі – "Риба" та "Свіча". У середу, 2 квітня, ведуча особисто презентувала їх гостям.

"Глядачі часто просили мене відкрити ресторан. І я зрозуміла: ця історія допоможе їм побачити те, що я люблю. Я завжди приходжу до рестораторів і псую їм життя: "Це не так. Те погано". А тепер я хочу сама стати частинкою ресторанного світу", - пояснила телеведуча.

Ольга Фреймут розказала, що ідея відкрити власний ресторан їй наснилася. Однак ресторанному бізнесу потрібно віддавати увесь час, чого телеведуча дозволити собі не може, бо "живе телебаченням". Тож було знайдене дуже креативне рішення – поставити "Столики Олі Фреймут" у найкращих закладах. Свій проект вона називає "рестораном без ресторану".

"Столик Фреймут" розташований обов'язково біля вікна. Він вкритий дизайнерською скатертиною з підписом Фреймут, вишитим вручну. На столі у будь-яку пору року стоїть гілочка калини. А найкращим напоєм для своїх гостей Ольга Фреймут вважає найчистішу джерельну воду.

"В цьому проекті мало хто мене підтримував, казали, що я трошки "крейзі". Але з'явився  Емануель Суарес – знаменитий мішленівський кухар, учень одного з найвідоміших у світі ресторатора і готельєра Алена Дюкаса. Він – людина, яка робить революцію в Україні, людина, яка повірила в українців", - розповіла про свого шеф-кухаря Ольга Фреймут.

Меню її "Столиків" створене на 100% з українських продуктів. При цьому технологія приготування – французька, що додає стравам особливого витонченого смаку.

Цікаво, що меню гості отримують, лише коли завершать вечерю. Таким чином страви, якими їх пригощають, є для них абсолютним сюрпризом.

Навчанням кухарів та офіціантів шеф Емануель Суарес і Ольга Фреймут опікуються особисто. Таким чином "Столики" перетворюються ще й на просвітницький проект.

Частину прибутків від цього проекту, Ольга Фреймут передаватиме на благодійність.