Ольга Фреймут провела "інспекцію" секонд-хенду з екстрасенсом

Ольга Фреймут провела "інспекцію" секонд-хенду з екстрасенсом

Сьогодні, 15 квітня,  на каналі "1+1" вийшов четвертий епізод програми "Інспектор Фреймут".

Поделиться:

Сьогодні, 15 квітня, на каналі "1+1" вийшов четвертий епізод нового сезону програми "Інспектор Фреймут".

Ведуча проекту провела "інспекцію" усього спектру магазинів одягу в Україні – від секонд-хенду до найдорожчого бренду у світі.

"Лісний" – найвідоміший та найбільший секонд-хенд в Україні. Кажуть, разом із ношеним одягом можна підхопити долю його попереднього власника. Щоб це перевірити, Ольга запросила до перевірки "Лісного" найвідомішого в Україні екстрасенса Максима Гордєєва. Він входить до п'ятірки найкращих медіумів світу.

"Коли ми купуємо на секонді сумку, вона несе негативну енергетику, яка "виймає" ваші фінанси", - попереджує Максим. У своєму ставленні він був непохитний - ношені речі купувати не слід. Речі, які придбала Ольга, було відправлено на незалежну експертизу.

"В одязі виявлено формальдегід та толуол, які негативно впливають на нервову та репродуктивну системи".

Команда "Інспектора" також спростувала відомий міф, що у брендових дорогих магазинах продавці упереджено ставляться до відвідувачів, чий рівень достатку оцінюють як низький. "Інспекція" Louis Vuitton виявила сервіс високого рівня.

"Я пишаюся цим експериментом, бо він розвіяв міф про зухвалих продавців, які сканують вас пронизливим поглядом, якщо ви не так вбрані. Не бійтесь приміряти на себе розкіш, бо неможливо знати, коли хто стане багатим, а хто - бідним", - відзначила Ольга.

"Інспекція" магазинів "fast-fashion", на жаль, не закінчилася врученням нагороди. У популярному молодіжному магазині "Bershka" Ольга Фреймут разом зі своєю 9-річною донькою Златою провела експеримент. Провідна дала дівчинці свою картку, і та за п'ять хвилин скупилася в магазині більш ніж на 2000 гривень. Ні охоронець, ні продавець не звернули увагу на те, що це дитина і вона без нагляду батьків розплачується банківською картою. Крім цього, в магазині ведуча знайшла безліч забруднених і бракованих речей.


Ту ж проблему "Інспектор Фреймут" виявила і в столичному магазині "Zara". Що ще виявила перевірка у магазині та чому Ольга Фреймут не радить купувати у ньому речі, дивіться у відео четвертого випуску.

Нагадаємо, у новому сезоні "Інспектор Фреймут" виходить за межі звичного, не лише значно розширюючи спектр своїх перевірок, але й змінюючи пріоритети оцінювання. Тепер до попередніх критеріїв оцінки закладів додасться ще один - "професіоналізм". "Інспектор Фреймут" не лише знайде та покаже вражаючі історії українських професіоналів, праця яких прихована від очей клієнтів, але й нагородить їх "Народною премією".