Ольга Фреймут розповіла, чому вирішила перевіряти школи

Ольга Фреймут розповіла, чому вирішила перевіряти школи

У новому сезоні програми  "Інспектор Фреймут"  глядачів "1+1" чекають нововедення: ведуча Ольга Фреймут вирушить з "інспекціями" туди, де її найменше очікують.

Поделиться:

У новому сезоні програми "Інспектор Фреймут" глядачів "1+1" чекають нововедення: ведуча Ольга Фреймут вирушить з "інспекціями" туди, де її найменше очікують. Насамперед - у ті місця, які просять перевірити телеглядачі: школи, дитячі садки, супермакети та магазиниод. Ведуча збирається перевірити усю сферу послуг.

На запитання журналіста Ivona чи планує Оля провести перевірку в школі, де навчається її дочка Злата - Фреймут заусміхалася:
"Я вам розповім прекрасний момент. Виходжу я з душу, підходить до мене Злата і питає "Куди ти йдеш? Я відповідаю, що в школу, а вона мені "Перевір мою" і почала розповідати свою історію ... Я вже й голову висушила і халат одягла, а вона все говорить і говорить", - поділилася Фреймут.

Так з'явилася ідея рубрики під назвою "маска", де діти будуть розповідати про своїх вчителів і про те, чим їх годують у школах.

Нагадаємо, що другий сезон проекту "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1+1" стартує 1 квітня і виходитиме щосереди о 22:00.