Ольга Фреймут розповіла про закулісні пристрасті "Голосу" та порівняла тренерів з школярами

Ольга Фреймут розповіла про закулісні пристрасті "Голосу" та порівняла тренерів з школярами

Ведуча вокального конкурсу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут в гостях у "Сніданку з 1+1" розповіла чим дивуватиме глядачів "Голос" у другому епізоді.

Поделиться:

Ведуча вокального конкурсу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут в гостях у "Сніданку з 1+1" розповіла, чим дивуватиме глядачів "Голос" у другому епізоді. Відкрила таємницю, що відбувається за лаштунками, коли співають учасники, та розповіла на кого схожі тренери "Голосу".

Під час "сліпих прослуховувань" саме Ольга Фреймут разом із рідними та групою підтримки чекає учасників за лаштунками поки ті виступають. І кому як не їй бачити всі переживання, сльози й сподівання, присвячені кожному з учасників. Разом із ними ведуча переживає, радіє, плаче і сміється.

"Я бачу, як плачуть чоловіки. Ці чоловічі сльози, їх ні з чим не зрівняти. Я бачу, як золотими зубами сяють бабусі, які прийшли підтримати онучок", - з посмішкою згадує Фреймут.

Хоча іноді, переконує ведуча, коли тренери відмовляють дуже талановитим людям, їй важко знайти слова підтримки: "Часом не знаю як себе поводити, просто стою і переживаю, плачу і нічого не можу сказати".

Зіркових тренерів Оля порівнює зі школярами.

"Вони як школярі. Я вчительська дитина. На них деколи дивлюсь зі сцени і вони мені схожі на учнів. От Сергій і Ані Лорак сидять удвох за партою. І навіть Сергій каже часто: "ей, Лорачка!" Ну, як в школі. І два відмінники – Тамара й Святослав сидять за іншою партою і радяться. Так дивно дивитися на такі коаліції в "Голосі", - зазначає ведуча.

Вже в другій програмі "Голосу країни", за словами Ольги Фреймут, на глядачів чекають нові сюрпризи. Учасники вражатимуть не лише своїми голосами, а й своєю неординарністю.

"Так, ми бачили сильних учасників в першому епізоді, але в наступній програмі, це будуть такі голоси… Наприклад, ми знайшли Фредді Мерк'юрі, але трохи ліпшого. Також ви побачите українську Адель", - інтригує ведуча.

Хоча найбільше здивує Святослав Вакарчук. Нащо здатен тренер заради справді сильного голосу, дивіться вже цієї неділі о 21.00 на 1+1.