Ольга Фреймут стала голосом Ґрейс Келлі в Україні

Ольга Фреймут стала голосом Ґрейс Келлі в Україні

Ведуча "Голосу країни. Перезавантаження" озвучила відому акторку в фільмі "Принцеса Монако"

Поделиться:

Ведуча "1+1" Ольга Фреймут озвучила головну героїню фільму "Принцеса Монако", легендарну актрису Ґрейс Келлі.

Цей фільм став відкриттям Каннського кінофестивалю нинішнього року. А на великі екрани українських кінотеатрів фільм "Принцеса Монако" вийде вже в червні.

Фреймут зізнається: це далеко не перша поява Ґрейс у її житті, і з цією зіркою у неї "особливі стосунки".

Фільм "Принцеса Монако" розповідає історію актриси Ґрейс Келлі, відомої своєю неймовірною красою і приголомшливим чуттям стилю. Біля її ніг був весь Голлівуд. Але заради благородного князя з маленького Монако вона пожертвувала і славою, і кар'єрою. Головну роль у картині зіграла Ніколь Кідман.

Можливість озвучити Ґрейс Келлі Ольга Фреймут називає дарунком небес: колись саме ця актриса перетворила її саму з провінційної дівчини на жіночну леді.

"Свого часу особистість Ґрейс Келлі справила на мене великий вплив. Я мало кому про це розповідаю,

але коли я тільки приїхала з маленького містечка, то довго шукала ідеал у формуванні свого стилю. І одного разу у фільмі Хічкока побачила Ґрейс. І мене немов осяяло! Звичайно, тоді в мене не було грошей на перли. Але з того самого дня я полюбила класику", - розповідає Фреймут.

Цікаво, що з ім'ям акторки в житті ведучої пов'язана ціла низка знакових подій. Так, у книжковій колекції Фреймут є унікальний альбом з фотографіями Ґрейс Келлі,  куплений в Монако. А за кілька годин після покупки їй зателефонували й запропонували підписати великий контракт, про який вона мріяла. За словами Фреймут, альбом з фотографіями Ґрейс лежить у неї в спальні, і вона часто гортає його перед сном.

"Я хочу , щоб українці полюбили Ґрейс так само, як люблю її я. У ній багато людей побачать споріднену душу. Вона  прекрасна мама, але сама ніколи не належала чоловікам. Чоловіком Ґрейс був князь, але вона більше любила свою професію, ніж своє особисте життя. У дитинстві була повненькою і все життя боролася із зайвою вагою. І доля у Ґрейс непроста - любов то щаслива, то нещасна".

Ольга Фреймут особисто представить фільм українським глядачам на урочистій прем'єрі 6 червня. А всеукраїнська прем'єра фільму "Принцеса Монако" запланована на 12 червня 2014 року.

Про місце і час проведення урочистої прем'єри стрічки буде повідомлено додатково.

Довідка:

Жанр: драма, біографія

Режисер: Олів'є Даан

Сценарист: Араш Амель

Продюсер: Араш Амель, П'єр-Анж Ле Пожам ...

Актори: Ніколь Кідман, Майло Вентімілья, Паркер Поузі, Тім Рот, Пас Веґа, Дерек Джекобі, Френк Ланджелла, Джеральдін Сомервілль, Ніколас Феррел, Роджер Ештон-Гріффітс

Прокат в Україні: Aurora Film

Цікаві факти:

Ґрейс і Ольгу об'єднує не тільки типаж і колір волосся. У долях жінок багато спільного. Ґрейс Келлі померла у 1982 році, в тому самому, коли народилася Ольга. В обох мами - вчительки фізкультури. Вони красиві й успішні, щасливі в материнстві й обидві дуже люблять каву.

Фото пресс-службы "1+1" (Саша Самсонова).