Ольга Фреймут стала мусульманкою

Ольга Фреймут стала мусульманкою

Ведуча показала глядачам, як обслуговують на курортах в українських Карпатах і у французьких Альпах.

Поделиться:

Карпатські колиби проти альпійських бістро! Учора ведуча "Інспектора Фреймут" показала глядачам, як обслуговують на курортах в українських Карпатах і у французьких Альпах.

До свого першого пункту - корчми "Фільварок" ведуча діставалася спочатку на підйомнику, а потім на велосипеді. Дорогою Оля тішилася, як дитя, однак побачене на кухні закладу вмить повернуло інспектора до реальності. Прикро, але навіть з допомогою привітного персоналу і усміхнених гостей корчмі не вдалося вибороти нагороду проекту.    

Наступна зупинка Інспектора – вишуканий ресторан "Монблан" у 5-зірковому мережевому готелі Буковелі. На щастя власників, і на радість Інспектора заклад виправдав свій особливий статус.

Після перевірки лакшері-ресторану Фреймут вирушила до демократичного кафе "Пробій" біля водоспаду у Яремчі. Як виявилося, бурхливий водний потік поруч – чи не єдиний плюс цього закладу. Важко уявити, але персонал кафе настільки дріб'язковий, що після полоскання повторно використовує одноразовий посуд. А ось витяжку прибиральникам мити не доводиться - у кафе "Пробій" її… немає. Зате є бруд, хаос і антисанітарія. Під враженням від побаченого Фреймут викупила увесь вміст холодильника, ліквідувала зіпсовані продукти і заховала свою нагороду подалі.

Перевіривши три заклади в Буковелі ведуча полетіла інспектувати схожий за параметрами французький гірськолижний курорт Марібель. Під приціл пильного ока й надійних гаджетів Фреймут потрапив ресторан "Le Bistrot de l'oree" . У цьому стильному закладі в Альпах Ользі люб'язно показали близьку до ідеальної кухню і навіть задарма пригостили супом. Окрім того, українську гостю підкорила чистота ресторану, тож вона із задоволенням порадила його усьому світові.

З Альпійських гір Оля повернулася до рідних Карпат, а саме до тамтешнього культового закладу "Гуцульщина". Передбачаючи, що в цьому ресторані їй не зрадіють ведуча сховалася під паранджею. В образі мусульманки Оля не тільки робила замовлення, перевіряла ціни й чистоту, а й танцювала під супровід місцевих музик. Але навіть рухи на арабський мотив і незвичне вбрання Ольги не допомогло співробітникам ресторану уникнути грубого порушення. Тільки-но уявіть!Мусульманській гості принесли бануш зі свининою. Обурена такою помилкою Фреймут зняла "маску" і вирушила на кухню. У "святая святих" ресторану Олю не втішило ніщо, тож радити "Гуцульщину" вона не змогла .

Як зреагували офіціанти на обман у ім'я справедливості, дивіться у відео: