Ольга Фреймут започаткує премію для працівників закладів громадського харчування

Ольга Фреймут започаткує премію для працівників закладів громадського харчування

Телеведуча каналу "1+1"  Ольга Фреймут ініціює всеукраїнську премію у сфері обслуговування.

Поделиться:

Ольга Фреймут, відома поборниця прав споживачів, вважає, що покращення сфери громадського харчування лежить не тільки в площині контролю якості та покаранні за невідповідність заявленому рівню послуг. Ведуча проекту "Інспектор Фреймут" переконана, що найважливішим мотиватором до розвитку сфери є нагорода за досягнення та заохочення персоналу до нових висот – шляхом відзнак та премій.

"Я вже не перший рік думаю над тим, які кроки були б найбільш дієвими для розвитку ресторанної галузі в Україні. Спілкувалася з багатьма вітчизняними та закордонними рестораторами, представниками різних професій, котрі працюють у сфері громадського харчування. І найефективнішою  вважаю саме систему заохочення. Я вже давно виношую цю мрію – створити народну премію з прозорим та зрозумілим принципом голосування і нагородження, – розповідає Ольга Фреймут.

– У випадках, коли "Інспектор Фреймут" не нагороджує ресторан через невідповідність певним критеріям,  але персонал є дуже достойним,  ми вирішили не  оминати увагою таких людей. Професіоналів потрібно підтримувати! Тому "Премія Ольги Фреймут" сприятиме тому, щоб найкращих спеціалістів ресторанного світу країна знала в обличчя – від прибиральника до директора закладу".

За словами Ольги Фреймут, її інспекторська премія буде щорічною. Перші номінанти будуть оголошені вже у 2015 році.

Вся інформація про "Премію Ольги Фреймут" буде оновлюватись на сайті "1+1" http://www.1plus1.ua/show/programy/inspektor-freymut-361559.html , на офіційному сайті проекту та у групах "Інспектор Фреймут" в соціальних мережах:

  • https://vk.com/inspeсtor.freimut
  • https://www.facebook.com/inspeсtor.freimut
  • http://odnoklassniki.ru/group/53226593124478

Нагадаємо, авторський проект "Інспектор Фреймут"  стартує 3 вересня о 22:30 на каналі "1+1" у форматі реаліті-шоу.  "Інспектор Фреймут"  матиме народний характер: ведуча разом з командою керуватимуться думкою глядачів каналу "1+1" та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування. Девіз "Інспектора Фреймут"  - перевірка на совість.