Ольга Жмуріна про відсутність свого тренера: "Не очікувала, що буде так важко без Тамари Гвердцителі"

Ольга Жмуріна про відсутність свого тренера: "Не очікувала, що буде так важко без Тамари Гвердцителі"

Напередодні "Нокаутів" підопічні Гвердцителі отримали неприємну новину.

Поделиться:

Ольга Жмуріна підкорила і глядачів, і тренерів "Голосу країни. Перезавантаження" своїм ніжним співом. Під час "відборів наосліп" до дівчини повернулися одразу чотири тренерські крісла. Дівчина трохи подумала і обрала Тамару Гвердцителі. І ні на мить про це не пожалкувала.

"Тамара дає величезну кількість порад, але ніколи не намагається в чомусь переконувати або наполягати. Вона все робить ніжно: "Мені здається…", "Тут краще було б от так…", - розповіла Ольга під час відеозустрічі на сайті "1+1".

Учасниця зізнається: Гвердцителі –найжіночніша людина, яку вона колись зустрічала:

"Кожен її жест, рух… Її небагатослівність, її погляд.  По ньому можна зрозуміти все. У ньому неймовірне тепло та підтримка. Я б теж хотіла бути такою жіночною. Можливо, щось у неї підгледіти. Це справжня леді".

 

 

Але, на жаль, напередодні "Нокаутів" підопічні Гвердцителі отримали неприємну новину. Їхній тренер цього разу не зможе приїхати на зйомку…

"Реакція була неоднозначною, - зізналася нам Оля. – Наче можна впоратися самостійно. Проте, з іншого боку, ти розумієш, що тобі нема кому допомогти та підказати. Це один із найскладніших етапів - ти самостійно обираєш пісню -  і тобі потрібна екстрапідтримка. Було незвично та важко. Сама не очікувала, що буду так хвилюватися".                                                                   

Чи не завадило хвилювання Ользі гідно виступити на сцені та пройти далі, ви дізнаєтеся вже на цих вихідних.  Чому Тамара не змогла приїхати на зйомку? Хто буде приймати рішення замість неї? Не пропустіть "Нокаути" в суботу о 20.15 та у неділю о 21.00.