Ольгу Фреймут і її доньку Злату обікрали двоє зухвалих злодіїв

Ольгу Фреймут і її доньку Злату обікрали двоє зухвалих злодіїв

Ведуча програми "Інспектор Фреймут" стала жертвою злодіїв

Поделиться:

Ведуча "1+1" Ольга Фреймут стала жертвою злодіїв! Днями двоє зухвалих крадіїв позбавили зірку і її доньку Злату велосипедів. Цією невтішною новиною Ольга поділилася з прихильниками, аби закликати їх бути обачнішими. 

"Сьогодні у нас зі Златою вкрали велосипеди... Зухвало. На світанку, зі замкнутого під'їзду .Камери спостереження показали, як двоє радісно виїхали подвір'ячком... Злата дивиться на вечірнє місто крізь шибку і чекає, коли ій повернуть ровер. А я дивлюся на неї і думаю, що прагну прихистку, порядку, Європи і старомодного життя за Десятьма Заповідями. Друзі, поки закони кволі і злочинність бур'яниться, бережіть один одного. Особливо дітей... Нехай вечорами будуть поруч, під вашим пильнуванням... Люблю вас і турбуюся..." - написала Фреймут у своєму Інстаграмі.

Нагадаємо, нещодавно Оля опублікувала адресу своєї справжньої сторінки у соцмережах і попросила інтернет-користувачів оминати підробок. Стежте за новинами і не забувайте, що вже 3 вересня на "1+1" стартує авторский проект ведучої "Інспектор Фреймут".