Оля Полякова вводить на "Вишці" рекордну висоту - 50 см

Оля Полякова вводить на "Вишці" рекордну висоту - 50 см

На шоу "Вишка" Суперблондинка в кокошнику продовжує боротися з власним страхом висоти

Поделиться:

На шоу "Вишка" Суперблондинка в кокошнику продовжує боротися з власним страхом висоти і тренерськими вимогами ставити рекорди. Тепер не один Ілля Кваша, керівник тренерського штабу, проявляє увагу до персони Полякової, а відразу весь тренерський штаб зібрався вболівати за співачку, коли вона вирушила підкорювати метрову висоту. Згадуючи минулу відмову знаменитості стрибати і погрози покинути шоу, цього разу вони "тримали кулаки". Обійшлося миром - Оля зуміла пірнути з одного метра. Після чого вона відразу ж відправилася подивитися, як виглядає триметрова висота.

Виявилося , що це утричі страшніше.

"Не полізу я на цю пристрасть" , - заявила вона.

Але тренерський штаб, натхненний попереднім успіхом, тут же взявся переконувати норовливу Суперблондинку, що з одного метра на проекті "ніхто вже давно не стрибає, це давно пройдений етап у житті зірок-стрибунів". Від такої критики Оля сторопіла, але незабаром згадала, що вона - не спортсменка, а Суперблондинка в кокошнику. І що в цьому випадку надихнути може зовсім не дух суперництва, а дух розкоші, тому негайно зажадала постелити на вишці червону доріжку! Варто було Олі опинитися у звичній обстановці, що нагадує про зірковий статус, як вона негайно згадала, що професія артиста вимагає жертв - і тут же стрибнула з триметрової висоти.

Але вже в роздягальні, коли адреналін спав і Суперблондинка знову одягла кокошник замість гумової шапочки, то відразу ж заявила, що не збирається йти на поводу у встановлених кимось невідомим стандартів і відтепер вводить власні. І рекордна висота за стандартами Олі Полякової - 50 сантиметрів над рівнем басейну. Тренери "Вишки", звичайно, здивувалися, але обіцяли подумати і переглянути олімпійські стандарти спеціально для Олі.