Оприлюднено фото підозрюваного в нападі на журналіста Дмитра Волкова

Оприлюднено фото  підозрюваного в нападі на журналіста Дмитра Волкова

Нові деталі про нападника на журналіста телеканалу "1+1".

Поделиться:

Нові деталі про нападника на журналіста телеканалу "1+1". Програма "Гроші" знайшла фотографію чоловіка, який дуже схожий на кривдника Дмитра Волкова. У ході журналістського розслідування земельних махінацій під Вишгородом журналісти знайшли відеозапис засідання скандального садового товариства "Глядин" дворічної давнини, на якому постраждалий журналіст Дмитро Волков впізнав одного зі своїх кривдників.

Як відомо, 26 вересня Дмитра Волкова серйозно побили двоє невідомих, як результат струс мозку і пошкоджена щелепа. Нападники вимагали в Дмитра більше не їздити до Вишгорода та припинити розслідування про земельні махінації в садовому товаристві "Глядин". Міліція порушила кримінальну справу по факту нападу по несерйозній статті хуліганство, хоча очевидно, що даний випадок підпадає під 171 статтю кримінального кодексу - перешкоджання журналістській діяльності.

Відео, на якому Волков упізнав чоловіка дуже схожого на свого нападника долучили до справи, але запропонували журналістам самим порозклеювати фото підозрюваного по Вишгороду. За словами журналістів програми "Гроші" міліція не поспішає розслідувати справу нападу на Дмитра Волкова, а в земельних аферах під Вишгородм замішані чиновники та правоохоронні органи.

Нагадаємо, телеканал "1+1" оголосив винагороду у розмірі один мільйон гривень тому, хто знайде нападників на журналіста. Якщо ви знаєте про місце перебування людини, яка зображена на фото, зв'яжіться з нами за телефоном (044) 490-35-42, (044) 494 11 93