Падалко та Ясинський отримали відзнаки за активне висвітлення благодійної діяльності

Падалко та  Ясинський отримали відзнаки за активне висвітлення благодійної діяльності

Український форум благодійників, проконсультувавшись з медіа-експертами, сформував перелік із 15 переможців.

Поделиться:

Упродовж лютого 2016 року благодійні та громадські організації, волонтери і всі небайдужі номінували працівників ЗМІ за розповіді про діяльність волонтерів та благодійників, поширення історій добрих справ, заохочення доброчинності, а також розслідування фактів зловживань.

Український форум благодійників, проконсультувавшись з медіа-експертами, сформував перелік із 15 переможців. Церемонія нагородження журналістів відбулася під час VIII Міжнародної конференції Українського форуму благодійників. 

Марічка Падалко, журналіст-волонтер, ведуча телеканалу 1+1, отримала нагороду як учасниця бігових благодійних марафонів та лідер громадської думки, що власним прикладом заохочує робити добрі справи просто і з усмішкою.
"Говорити про благодійність, брати участь у доброчинних акціях – це найменше, що я можу сьогодні робити на своєму місці. За останні роки ми вже звикли виходити із зони комфорту і робити те, що раніше здавалося, або непотрібно, або безглуздим, або "не моїм". І це змінює життя і відчуття всіх задіяних у процесі" – коментує Марічка Падалко. 

Документальний фільм про дітей війни на сході Повернутись додому кореспондента ТСН-тиждень Станіслава Ясинського дав старт благодійному проекту "Ангели для дітей війни". Завдяки йому тисячі людей допомогли дітям повернутись у родину, до школи, відновити дім і документи, пройти лікування, знайти опікунів.

Станіслав Ясинський розкрив деталі створення проекту:

"Важливо, що це не просто фільм, а акція в підтримку дітей, дітей, що перебувають в зоні конфлікту. Від самого початку ми дуже чітко розуміли, яка мета нашого проекту: не одноразовий показ проблеми, а меценатська діяльність. Завдяки залученню благодійних фондів нам вдалось зробити безліч корисних речей. Головне, що ми одразу розуміли, що ми хочемо отримати в результаті, і тому на вдалось це реалізувати".

Новости по теме