Пара Пономарьова продовжує лідирувати, а в інших відсутній дух змагання

Пара Пономарьова продовжує лідирувати, а в інших відсутній дух змагання

Чергові 30 балів отримали до своєї скарбнички Олександр Пономарьов та Ірина Кулик після виконання пісні "Ніч яка місячна".

Поделиться:

Чергові 30 балів отримали до своєї скарбнички Олександр Пономарьов та Ірина Кулик після виконання пісні "Ніч яка місячна". Пара недовго думала над постановкою номеру та просто відтворила деякі фрагменти з кінострічки "В бой идут одни старики". Підтримати популярного співака цього разу прийшли представниці українського шоу-бізнесу: світські левиці Світлана Вольнова, Наталія Окунська та ресторатор Маргарита Ващук. Саме вони скандували ім'я Олександра після їх виступу з Іриною та аплодували голосніше за всіх інших глядачів у залі. До речі, під час цього номеру мурахи по тілу були у всіх без виключення людей, а Вікторія Лук'янець навіть заплакала – настільки зворушливими були постановка та виконання відомої пісні.

Максимальні оцінки також дісталися Джамалі та Владу Павлюку – їхній номер про Джеймса Бонда та його дівчину зірвав бурхливі овації, а популярна співачка нарешті почула компліменти щодо сили свого голосу та вміння ним володіти. Втім, за лаштунками найбільше Джамалу хвилювала її сукня – з напівпрозорими елементами, задекорованими тканиною тілесного кольору, вона мала бути дуже обережною, аби не виглядати у світлі софітів оголеною. На щастя, обійшлося без казусів, і пара залишилася задоволена собою та результатом виступу.

Найбільш неоднозначним дуетом на проекті, напевне, є Тіматі та Наталія Шелепницька. Для своїх виступів вони обирають репертуар, який, в першу чергу, до вподоби російському реперу. Проте, як справжній професіонал, Наталія не скаржиться, а, навпаки, дуже задоволена не тільки новим життєвим досвідом на сцені шоу, але і своїм партнером.

Натомість, залишилися не в захваті від свого виступу Альона Вінницька та Володимир Козлов. "Незважаючи на те, що наш номер оцінили не дуже високо, ми не впадаємо у відчай, а продовжуємо процес самовдосконалення, - говорить Альона. – Найважливішою для нас є реакція глядачів, хочеться максимально передати стан пісні, її емоційність. Ми будемо намагатися докладати всіх сил, вокальних та артистичних вмінь, аби завоювати увагу глядача. А відчуття змагання немає, хочеться просто гідно виступити".

І хоча гарно заспівати – це важливо, не меншу роль грають оцінки й коментарі членів журі. Адже за правилами проекту перемогу одержить та пара, яка стабільно вражатиме своїми виступами суддів. Поки що з цим завданням блискуче справляються Олександр Пономарьов та Ірина Кулик – другий ефір поспіль вони отримують найвищі оцінки. Подивимося, чи буде фортуна на їхньому боці наступного тижня, адже дуетам доведеться показати всі свої таланти у рок-жанрі.