Павло Зібров дав поради молодим співакам на шоу Голос країни

Павло Зібров дав поради молодим співакам на шоу Голос країни

Павло Зібров розповів, що потрібно молодому виконавцеві для успіху

Поделиться:

Як ви вже знаєте, народний артист України Павло Зібров приходив на "Голос країни 6, щоб підтримати талановитих учасників. Заспівавши оперну композицію "Арія містера Х", виконавець зізнався за лаштунками: відчувавав дуже велику відповідальність.

"Я 30 років на сцені, але хвилювався на "Голосі країни". Адже не важливо, для кого ти співаєш, - для відомих зірок, солдатів, студентів чи селян. Це – твоя публіка. І ти маєш її підкорити, зачарувати", - запевнив Зібров.

А також розповів, що у знімальному павільйоні спілкувався з багатьма учасниками, які володіють неперевершеними вокальними даними і потужною харизмою. А саме таке поєднання, за словами артиста, гарантує успіх на великій сцені.

"Голос можна підправити, підсилити, розкрити  – я сам цим як педагог уже займаюся 15 років. Але з енергетикою так не вийде ніколи в житті.  Її неможливо набути чи розширити", - пояснив Павло. І додав: поговоривши з людиною і послухавши у її виконанні різножанрові твори, можна легко зрозуміти, зможе вона тримати аудиторію чи ні.

Окрім того, співак наголосив, що у репертуарі кожного молодого співака, який мріє про любов глядачів, обов'язково має бути виграшна пісня. Бодай одна.

"Це має бути навіть не хіт, а суперхіт. Зараз дуже багато різнопланових поетів і композиторів, тож поспілкуйтеся з ними, оберіть, що вас цікавить. Але краще ідіть на зустріч не самі, а з фахівцем. Бо особисто вам може здатися, що пісня крута, але ж той, хто має великий музичний досвід, розуміється краще. І навіть, якщо у вас попросять великі гроші за пісню, не шкодуйте. Адже, якщо вона справді хороша, то, продавши свою машину заради хіта, ви згодом купите іще десять машин", - розповів Зібров.

Нагадаємо, тренери "Голосу країни" завершили вибір учасників шостого сезону проекту.

Чи повернулися наставники до народного артиста України, дізнавайтеся уже cкоро на телеканалі "1+1".

"Голос країни" - одна з найпопулярніших програм на українському телебаченні. За правилами проекту, тренери  сидять спинами до сцени і вибирають конкурсантів, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після сліпих прослуховувань на шоу "Голос країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів - "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".

Новости по теме