"Пекельна кухня" на "1+1" відкриває другий сезон

"Пекельна кухня" на "1+1" відкриває другий сезон

Зйомки другого сезону самого успішного кулінарного телешоу Україні почалися.

Поделиться:

Зйомки другого сезону самого успішного кулінарного телешоу Україні почалися. Шеф-кухар "Пекельної кухні" Арам Мнацаканов та його помічники - Юлія Висоцька та Сергій Гусовський - прийняли на навчання ще 16 сміливців, які готові поборотися за півмільйона гривень.

Всеукраїнський кастинг кухарів, що розпочався відразу після фіналу першого сезону "Пекельної кухні", перетворився на міжнародний. На канал прийшло кілька тисяч анкет з усього світу - з Ізраїлю, Італії, Грузії, Польщі та Росії. Ні жорсткі методи навчання Арама Мнацаканова, ні критика Юлії Висоцької, ні тонкі, але невблаганні зауваження Сергія Гусовського не налякали бійців від кулінарії.

16 кухарів, що пройшли в "Пекельна кухня - 2", - досвідчені й амбітні професіонали, яких цікавить не тільки 500 000 гривень і всеукраїнська популярність, а й "пекельний" досвід роботи з Арамом Мнацаканова. Переможець першого сезону Юрій Кондратюк відразу після фіналу зізнався, що найцікавішим для нього був саме цей виклик.

Найголовніша інтрига другого сезону "Пекельної кухні" - змагання між статями. Ця програма вирушить вічнц суперечку: хто все-таки краще готує, чоловіки чи жінки.
         
Нагадаємо, шоу "Пекельна кухня" на телеканалі "1+1" - адаптація знаменитого у всьому світі американського шоу Hell's Kitchen з Гордоном Рамзі.

16 кухарів - 8 чоловіків і 8 жінок - змагаються в приготуванні різних страв. Їхні зусилля оцінює головний шеф-кухар, який хоч і радиться зі своїми помічниками, але приймає рішення самостійно. Для зйомок "Пекельної кухні" під Києвом спеціально побудовано величезний знімальний павільйон - повноцінний ресторан і кухня, які можуть приймати гостей. Площа павільйону - 2300 квадратних метрів, за учасниками цілодобово спостерігає 30 камер. Це шоу - не просто змагання "у кого смачніше", це справжнє випробування на силу і витривалість.