Глядачі визначилися з переможцем "Народної премії"

Глядачі визначилися з переможцем "Народної премії"

Визначено переможця "Народної премії " другого сезону проекту "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1+1"

Поделиться:

Визначено переможця "Народної премії " другого сезону проекту "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1+1". Ним стала Наталя, кухар школи №24 у м. Артемівську.

Кращого співробітника сфери обслуговування визначили глядачі шляхом онлайн- голосування, Наталя набрала більше 3 000 голосів.

Варто зазначити, що артемівська школа №24, в якій працює Наталя, єдина отримала нагороду і рекомендацію проекту "Інспектор Фреймут". Незважаючи на те, що навчальний заклад знаходиться всього в 15 кілометрах від лінії фронту і не один раз піддавався обстрілам, співробітники школи роблять все можливе, щоб діти відчували себе як вдома .

Продукти доставляють з мирних територій, і перш ніж потрапити в шкільну їдальню, вони проходять безліч блок- постів. Тому швидкопсувні продукти в Артемівськ зараз просто не везуть. Наприклад , фруктів діти не бачили вже давно, а хліб співробітники їдальні печуть самі. Фінансування шкільної їдальні мізерне - в день на харчування одного школяра виділяють 3 гривні. Наталя з колегами прораховує меню буквально до копійки: балує дітей голубцями і гуляшами, і піклується про них як про своїх рідних.

Нагадаємо, "Народна премія" покликана мотивувати кращих співробітників сфери обслуговування в Україні, які часто незаслужено залишаються без уваги. За підсумками кожної програми "Інспектор Фреймут" на глядацьке голосування виносилося кілька професіоналів , з якими ведуча Ольга Фреймут зустрічалася під час своїх "інспекцій". У фінал голосування вийшов один з героїв кожної програми, голосування ж за переможця почалося після закінчення другого сезону "Інспектору Фреймут".