Переможці шоу "Мій малюк зможе": "Нам охорона постійно приносила сина з якихось загадкових місць"

Переможці шоу "Мій малюк зможе": "Нам охорона постійно приносила сина з якихось загадкових місць"

ірками третього випуску родинного шоу стали Олексій та Алла Нестерови та їхній трирічний син Дмитрик

Поделиться:

Щонеділі у проекті каналу "1+1" "Мій малюк зможе" батьки перевіряють, наскільки добре знають власних дітей. Зірками третього випуску родинного шоу стали Олексій та Алла Нестерови та їхній трирічний син Дмитрик, який закохав у себе глядачів. Цей малюк міг би покірно тримати маму й татка за руку, але вирішив, що спілкувався з камерами, загравати з публікою і ганяти студією значно веселіше.  У інтерв'ю нашому сайту мама хлопчика розповіла, як її син поводився поза кадром і за чим на проекті сумує найбільше.

- Алло, ваша сім'я уперше опинилася перед камерами. Що вас вразило найбільше?

- Величезним шоком для мене було те, як себе виявив наш син. Я знала, що Дмитрик  активний, але не уявляла, що він так легко спілкуватиметься з глядачами, почуватиметься комфортно в студії… Також вразила атмосфера на знімальному майданчику і ведуча Ірма Вітовська. Поруч із нею не почуваєшся людиною, яка вперше бере участь у телешоу.

- За лаштунками Ірма щось говорила про вашого малюка?

- Коли вона побачила, як він веселиться, то запитала, що ми з ним робимо вдома і як приборкуємо (сміється). А ще сказала: "З нього вийде велика людина". За її словами, ніхто, крім Дмитрика ,так не спілкувався з камерами.

- Ваш зірковий малюк переглядав випуск зі своєю участю?

- Він сказав: "Я не буду дивитися. Хочу до Ірми і хочу в студію". Але потім усе таки сів поруч із нами й спостерігав за собою з великим задоволенням. Згадував усе-все, що там було. Найчастіше - глядачів і телевізійні крани.

- Ваш син у студії почувався як риба в воді. Як гадаєте, яку професію він обере в майбутньому?

- Цілком імовірно, що йому буде до душі творча професія. У нього ж тепер є такий досвід (сміється). Та і я тепер знаю, що мій малюк не боїться сторонніх і поводиться відкрито й дуже емоційно.

- Ваш хлопчик ледве не зірвав зйомки шоу. Отримували зауваження від працівників проекту?

- Нам охорона постійно приносила сина з якихось загадкових місць: чи то з таємної кімнати, чи то з гримерної. А ще Дмитрика ніяк не могли сфотографувати, бо він постійно тікав. З ним навіть психолог  працювала, але і їй не завжди вдавалося вгамувати малюка. А взагалі на проекті всі дуже лояльно ставилися до дітей. У творців цього шоу колосальне терпіння!

- Завдяки синові ви виграли 50 тисяч гривень на навчання. Яку нагороду за це отримав маленький тріумфатор?

- Ми йому купили іграшку й зробили ремонт у дитячій кімнаті. Я така щаслива, що ми взяли участь. Я давно хотіла показати сина, - не себе, не чоловіка, а саме малюка. Мрії здійснюються!

 - Як вашій сім'ї вдається бути єдиною командою?

Ми з чоловіком дуже різні характерами, а протилежності, як відомо, притягуються. Ми разом училися, ми разом працюємо, ми разом народжували. Усе, що ми робимо в цьому житті, ми робимо разом.