Переможці шоу "Мій малюк зможе": "Я здивувалася, що чоловік не виніс Ірму зі знімального майданчика"

Переможці шоу "Мій малюк зможе": "Я здивувалася, що чоловік не виніс Ірму зі знімального майданчика"

Володарі сотні тисяч гривень розповіли, як віддячили дитині за перемогу

Поделиться:

Минулої неділі завдяки шоу каналу "1+1" "Мій малюк зможе" сімейний бюджет родини Паневих поповнився на 100 тисяч гривень. Дійти до фіналу і виграти суперприз спортсменам Тетяні і Вікторові допоміг 4-річний син Микита. Як участь у шоу змінила стосунки цієї щасливої трійці, нашому сайту розповіла Тетяна Панева.

- Тетяно, вам вдалося переглянути випуск цієї неділі?

- Ми зараз у відпустці за кордоном,  тож дивилися шоу в прямій трансляції в інтернеті. Микита був дуже-дуже щасливим, коли себе побачив, постійно говорив: "Боже мій, мамо! Так це ж я! А то ти!" Це, як у "Простоквашино": "Нашу маму і там, і тут показують" (сміється). Потім син просив ще кілька разів показати йому повтор.

- За ким чи за чим після участі у проекті сумує ваш малюк?

- Він хоче ще раз поїхати на зйомки, говорить: "Мені все дуже сподобалося, а особливо усі ті тьоті, які зі мною були".

- Одна з тьоть Ірма Вітовська?

- Так, це і ведуча, і всі ті дівчата, які були поруч, допомагали, підтримували. Він постійно про них згадує.

- Чи передчували, що виграєте суперприз? Може, якісь знаки були?

- Наше життя несподіване й непередбачуване, тому стовідсотково впевненим бути не можна. Але вірити у перемогу варто, особливо, якщо це стосується твоєї дитини, її майбутнього, внеску в її розвиток. Ми вірили, тому і йшли до самого кінця. Незважаючи ні на що.

- На радощах від того, що ви потрапили до фіналу, ваш чоловік підхопив на руки Ірму Вітовську. Не ревнували в той момент?

- Ні, я була в такому захваті, що навіть здивувалася, що він не почав її підкидати до стелі і не виніс взагалі з майданчика (сміється). Тому що таке теж могло трапитися!

- Як ви віддячили синові за перемогу?

- Це був похід до магазину з вибором усього, чого він забажає (у межах 5 одиниць). А ще ми зводили його до парку, до аквапарку, а після всього цього поїхали на море, тому що саме це було найзаповітнішою мрією нашої дитини.

- Чи помітили ви, що після участі в шоу у вашій сім'ї щось змінилося?

- Ми почали більше пізнавати й більше розпитувати одне одного. А то можна ж прожити 20 років із людиною і не знати його улюбленого кольору. Проект справді  нас дуже згуртував. Тепер ми частіше відкриваємося і глибше занурюємося в думки одне одного.

- У чому, на вашу думку, запорука щасливої родини?

Це абсолютна довіра одне до одного, взаємопідтримка, взаємодопомога, взаємовиручка. Адже плече близької людини не замінить тобі ніхто. А ми втрьох, власне, і є тим плечем, яке завжди пригорне у найпотрібніший момент. Микита теж приходить на допомогу, він – наша єднальна ланка. Тому ми безмежно  вдячні йому за всі ті події, які він приніс у наше життя, зокрема й за цей проект.

Випуск за участі сім'ї Паневих можна переглянути тут: