Переможець "Голосу країни-4" Ігор Грохоцький виступить на концерті "Океану Ельзи"

Переможець "Голосу країни-4" Ігор Грохоцький виступить на концерті "Океану Ельзи"

Уперше колишній футболіст вийде на сдадіон як співак, а не як спортсмен

Поделиться:

Переможець проекту "Голос країни. Перезавантаження" на каналі "1+1" Ігор Грохоцький стане спеціальним гостем на концерті "Океану Ельзи" у Харкові цієї суботи.

Нагадаємо, саме Святослав Вакарчук привів екс-футболіста Ігоря Грохоцького до перемоги у вокальному шоу.

"Про дует зі своїм наставником я мріяв із самого початку проекту. Я навіть уявити не міг, що всього за тиждень після перемоги на "Голосі країни" зможу вийти на стадіон уже як співак, а не як футболіст", - зізнається підопічний Вакарчука.

Ігор Грохоцький і Святослав Вакарчук уже виступали разом на фіналі шоу "Голос країни. Перезавантаження" - вони виконали українську пісню "Ніч яка місячна".

Харківський концерт гурту "Океан Ельзи" в межах всеукраїнського туру "20 років разом" відбудеться 14 червня на стадіоні "Металіст".

22-річний Ігор Грохоцький – професійний спортсмен, колишній гравець київського "Динамо". Через серйозну травму хлопцеві довелося відмовитися від великого спорту. Пережити цей складний момент Ігореві допомогла музика.

Святослав Вакарчук називає Грохоцького музичним вундеркіндом. Грохоцький ніколи не працював над вокалом професійно. Тож тренер вражений прогресом, який Ігор демонстрував протягом усього проекту "Голос країни. Перезавантаження".