Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький порівняв правила гри у футболі й шоу-бізнесі

Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький порівняв правила гри у футболі й шоу-бізнесі

Після тріумфу на співочому шоу минуло не так багато часу, але Ігор уже встиг зрозуміти, що між його колишнім і нинішнім захопленням багато спільного. 

Поделиться:

"Голос країни. Перезавантаження" відкрив дорогу в шоу-бізнес для екс-"динамівця" Ігоря Грохоцького.

Після тріумфу на співочому шоу минуло не так багато часу, але Ігор уже встиг зрозуміти, що між його колишнім і нинішнім захопленням багато спільного.

Нещодавно Грохоцький спробував себе у ролі зіркового кореспондента kp.ua і порівняв правила гри в футболі й шоу-бізесі:

ТРЕНЕР

Музика. І в футболі, і в шоу-бізнесі успіх значною мірою залежить від тренера. Святослав Вакарчук дуже детально пояснював, як поводитися на сцені, як правильно співати, навчив відкриватися глядачам. І дав можливість зробити це під час концерту.

Футбол. Олександр Лисенко, який тренував мене в "Академії "Динамо", вчив не шкодувати себе. Головна суть футболу – цілком віддаватися грі. Та й музиці так само!

 

ФАНАТИ

Музика. Якщо на футбольному полі увагу прикуто до всієї команди, то на сцену ти виходиш, як правило, сам. Глядачі не лише бачуть тебе, а й слухають, відчувають твій стан душі. Кожна нота несе певну емоцію. Співати в унісон із 70 тисячами людей на головному стадіоні країни – щось дивовижне!

Футбол. Футболіста люблять доти, доки він у хорошій фізичній формі. Якщо ж припускаєшся помилки, від фанатів дістається і гравцеві, і тренерові. Тут любов глядача дуже мінлива. Хоча й багато артистів ідуть у тінь – і про них із часом забувають.

 

ПІДГОТОВКА

Музика. Мені здавалося, що спортивні тренування повинні забирати більше часу, ніж музичні. Але виявилося, що це не так. Щоби бути в голосі, доводиться годинами працювати з викладачами з вокалу. А ще я зараз учуся грати на гітарі – і це теж робота.

Футбол. У спорті результат безпосередньо залежить від кількості тренувань. Коли я жив футболом, не бачив рідних і близьких тижнями. У "Академії "Динамо" ми тренувалися постійно, іноді виходили на стадіон навіть вночі. Талант талантом, але труд, як то кажуть, усьому голова.

 

КОМАНДА

Музика. Вокал – не футбол, тут майже все залежить особисто від тебе. Іще одна приємність шоу-бізнесу – наявність дівчат у команді (сміється). До речі,  зараз, коли я уявляю своє музичне майбутнє, бачу себе учасником гурту, а не сольним виконавцем. І тут вже моє командно-спортнивне минуле точно знадобиться.

Футбол. Команда в футболі – практично сім'я. Щоби це зрозуміти, потрібно бути в цій команді. Це тисячі годин, проведених разом. Це усвідомлення того, що проблеми одного відобразяться на всіх. Тут ніяк не можна бути відокремленою одиницею.

 

КУМИРИ

Музика. У футболістів, як і у артистів, завжди є певні орієнтири. Що стосується музики, тут мої кумири – Метью Белламі і гурт Muse. Люблю й ыншу музику Deep Purple, Led Zeppelin, Queen...

Футбол. У футболі мій кумир з дитинства – Зінедін Зідан. Саме з таких цілеспрямованих і працелюбних людей треба брати приклад.