Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький зіграв у матчі "За мир та єдність"

Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький зіграв у матчі "За мир та єдність"

Хлопець грав під номером 13 і неодноразово створював небезпечні моменти біля воріт суперників.

Поделиться:

Цієї суботи на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбувся благодійний матч "За мир та єдність", у якому зіткнулася команда Збройних сил України із зірковою збірною ФК "Маестро". У складі останньої на поле вийшов переможець "Голосу країни. Перезавантаження" Ігор Грохоцький. Хлопець грав під номером 13 і неодноразово створював небезпечні моменти біля воріт суперників.

Та й узагалі матч видався динамічним і видовищним. У першому таймі армія забила двічі, а вже в другому  ФК "Маєстро" вдалося зрівняти рахунок. Та за кілька хвилин до завершення матчу гравець команди Збройних сил України забив вирішального м'яча. Тож результатом благодійної зустрічі став рахунок 3:2 на користь військових, а також 50 тисяч гривень на потреби бійців АТО.

Гроші на підтримку української армії пожертвували глядачі благодійного матчу. Саме фінансова підтримка військових була основною метою матчу.

"Ми граємо не для того, щоб розважити людей. Ми граємо, тому що це для нас реальна можливість допомогти тим, хто цього потребує прямо зараз", - розповів капітан ФК "Маестро", соліст гурту "ТНМК" Олександр Сидоренко, більше відомий як Фоззі.

Після завершення футбольного поєдинку на гостей чекав подарунок - грандіозний концерт за участі зіркових гравців ФК Маестро, зокрема Ігоря Грохоцького.