Переможець "Голосу країни" виступить з концертом на рідному Донбасі

Переможець "Голосу країни" виступить з концертом на рідному Донбасі

20 вересня відбудеться великий концерт переможця п'ятого сезону вокального шоу "Голос Країни" Антона Копитіна. 

Поделиться:

20 вересня о 19:00 у маріупольському БК "Іскра"  відбудеться великий концерт переможця п'ятого сезону всеукраїнського вокального шоу "Голос Країни" Антона Копитіна. Вхід вільний.

Антон як ніхто знає, як це – починати життя з чистого аркуша. Він сам рік тому через війну був вимушений разом із вагітною дружиною і двома маленькими дітьми покинути рідний будинок у Донецьку та переїхати до столиці. Своїм прикладом він показав мільйонам українців, що наше життя знаходиться в наших руках, і ми у змозі його змінити.

"Я вважаю своїм обов'язком співати для тих, у кого можу вселити віру та надію на світле майбутнє, кому як ніколи потрібна підтримка", - зізнався співак.

Нагадаємо, вихованець Тіни Кароль став переможцем проекту у червні 2015 року. Під час фіналу зірковий тренер презентувала своєму підопічному подарунок – квартиру у Києві.

Зазначимо, телеканал "1+1" уже розпочав відбір талантів для участі в шостому сезоні головного вокального шоу України "Голос країни". У пошуках неординарних голосів команда проекту знову вирушила до регіонів, адже іноді талановиті виконавці просто не мають фінансової можливості або вільного часу, щоб приїхати на кастинг до Києва.

Новости по теме