Переможець шоу "Голос країни", Іван Ганзера підписав контракт з Universal Music

Переможець шоу "Голос країни", Іван Ганзера підписав контракт з Universal Music

Сьогодні  переможець шоу «Голос країни» отримав головний приз.

Поделиться:

Сьогодні  переможець шоу «Голос країни» отримав головний приз. У селі Калиново, Харківської області, на батьківщині Івана Ганзери,  відбулося офіційне підписання контракту з найбільшою рекординговою компанією світу – Universal Music. Після підписання, Ваня заспівав кілька пісень у місцевому Будинку Культури для своїх земляків. Підтримати його прийшли рідні та учасниця шоу Наталка Гордієнко, з якою вони потоваришували під час проекту «Голос країни».

Ваня Ганзера щиро дякував усім, хто вболівав за нього та пообіцяв до Нового року записати повноцінний сольний альбом, а також дуетну пісню з Наталкою Гордієнко.

Генеральний директор Universal music Russia Дмитро Коннов офіційно заявив, що їх компанія пишається тим, що має можливість підписати контракт з таким талановитим артистом як Іван Ганзера:- Ваня, ми впевнені, не тільки голос, а й душа прекрасної України. Було дуже приємно, що він згодився на нашу пропозицію, про підписання контракту саме у його рідному селі Калинове. Здається, нам вдалося перетворити цю церемонію на справжнє свято для його земляків. Наталка Гордієнко, яка приїхала сьогодні привітати Івана, теж стане артистом Universal music Russia – ми підпишемо з нею контракт у листопаді.«Голос країни» - грандіозний вокальний проект телеканалу «1+1». Кастинг другого сезону  шоу триває. 

Більше інформації на сайті проекту: http://goloskrainy.tv

а також у соціальних мережах:

VKontakte — http://vkontakte.ru/goloskrainy

Facebook — http://facebook.com/goloskrainy 

Twitter — http://twitter.com/goloskrainy 

YouTube — http://youtube.com/goloskrainy