Переможець шоу "Мій малюк зможе": "Не зміг подивитися програму з сином, бо мене мобілізували до армії"

Переможець шоу "Мій малюк зможе": "Не зміг подивитися програму з сином, бо мене мобілізували до армії"

Можливість побачити рідних бодай на екрані неабияк підбадьорила Олексія.

Поделиться:

Цієї неділі глядачі "1+1" побачили другий епізод шоу "Мій малюк зможе". Переможцями випуску стали Олексій і Катерина Цимбалюки та їхній трирічний син Назар. Через політичну ситуацію в країні ця родина не змогла разом переглянути тріумфальний для себе ефір. Справа в тому, що нещодавно 29-річного Олексія мобілізували до армії.

"Зараз ми на Яворівському військовому полігоні, а потім, судячи з усього, поїдемо на Схід", - розповів учасник сайту "1+1". Можливість побачити рідних бодай на екрані неабияк підбадьорила Олексія. Він згадав подробиці участі в шоу й зізнався: ніколи не сумнівався в тому, що його малюк може все.

- Олексію, вам вдалося переглянути випуск шоу?

- Я дивився, але поки що в дуже поганій якості. Бачити себе на екрані – це щось незвичне. ..А взагалі весело було! Мене й досі переповнюють емоції - я ж сім'ю свою побачив…  Шкода, що не подивився випуск вдома з родиною.

- Дружина телефонувала? Ви обговорювали епізод?

- Днями Катя приїжджала сюди, до мене. І коли шоу було в ефірі, вона їхала в поїзді. Але вже сьогодні перегляне програму на сайті.

- А батьки, друзі?..

- Уся родина дзвонила! Усі вітали! Їм дуже сподобалося. Якби я навіть не дивився, то знав би, що там відбувалося (сміється.) Наш Назар зараз у батьків на Вінниччині. Він спостерігав за собою уважно-уважно і з дуже серйозним виразом обличчя.  Любувався.

- Що найбільше здивувало вашого сина під час знімання?

- Назарові дуже сподобалася Ірма (ведуча шоу – Ірма Вітовська. – Ред.). Вона надзвичайно позитивна людина, гралася з ним, жартувала… Взагалі участь у шоу викликала дуже багато емоцій, попри те, що наш син балуваний (сміється). Світ крутиться навколо нього і його важко чимось здивувати.

- Як ви віддячили синові за перемогу?

- Ми купили йому машину на акумуляторах. У нас зараз мама на права складає і Назар разом із нею.

- Які яскраві моменти лишилися поза кадром шоу?

- На знімальному майданчику Ірма жартома сказала, що в неї температура, й Назар вирушив її рятувати. То був дуже тривалий процес! Він нікому не давав до неї підійти. Полікував один раз, полікував другий, а потім ведуча сказала, що вже одужала. А Назар їй відповів: "З лікарем нічого сперечатися" (сміється). Я мрію мати ці кадри у домашньому архіві. От коли повернуся додому, попрошу, щоб мені дали той уривок. Коли повернуся...

Випуск із участю сім'ї Цимбалюк можна переглянути тут: