Переможниці "Великих перегонів" розповіли, яким насправді був кастинг

Переможниці "Великих перегонів" розповіли, яким насправді був кастинг

Валерія та Богдана розказали, як потрапили у шоу "Великі перегони".

Поделиться:

Переможниці першого сезону "Великих перегонів" Валерія і Богадана розказали, як їм вдалося потрапити на проект. Вони брали участь у пробному квесті, а також бігали сходами з важецькими мішками. Про це королеви краси розказали під час онлайну на офіційному сайті 1+1.

"Кастинг відбувався у три етапи. Перший - заповнити анкету на сайті. Після цього нас запрошували на співбесіду на 1+1. А далі була зйомка пілотного випуску "Великих перегонів" у Києві, де змагали 24 команди - у нас був реальний квест, після якого визначилися 10 найяскравіших пар", - розповіли переможниці.

Валерія зізналася, що пробний квест дався їй складно.

"Були мішки!" - згадала Богдана.

"Так, там був величезний мішок, який потрібно було взяти і піднятися з ним по сходах. І це було найважче" - розповіла білявка-переможниця. - Після пробного квесту у мене була крепатура, дуже боліли м'язи. Тому я дуже хвилювалася щодо подорожі".

Аби підготуватися до реальних зйомок, королеви краси зайнялися спортом - наприклад, багато бігали.

Нагадаємо, після "Великих перегонів" між Валерією та Ігорем з команди спортсменів зав'язалися романтичні стосунки.

Про це, а також про долю інших учасників дивіться у суботу 6 липня в пост-шоу "Великих перегонів" на 1+1. Початок - о 20:00.

Тим часом канал вже 1+1 оголосив про кастинг другого сезону "Великих перегонів". Щоб взяти участь у відборі, заповнюйте анкету на сайті 1+1.

Повне відео онлайну дивіться ТУТ.