Переможниця Голосу країни Віталіна Мусієнко виступить з Океаном Ельзи на НСК Олімпійський

Переможниця Голосу країни 6 Віталіна Мусієнко виступить з Океаном Ельзи на НСК Олімпійський
Святослав Вакарчук і переможниця Голосу країни 6 Віталіна Мусієнко

Мусієнко заспіває дуетом зі Святославом Вакарчуком під час концерту гурту «Океан Ельзи» 18 червня у Києві.

Поделиться:

Заспівати зі своїм тренером та легендою української музики Святославом Вакарчуком на наймасштабнішій сцені України перед багатотисячною аудиторією – це була мрія 19-річної дівчини із села Котельва на Полтавщині. Ще півроку тому, йдучи на «сліпі прослуховування» Голосу країни, проста студентка факультету «мікро- та наноелектроніки» і уявити не могла, що її мрія здійсниться так скоро.

Це неймовірно, що за такий короткий проміжок часу здійснилися одразу кілька моїх найзаповітніших бажань! Перемога на проекті, квартира у Києві та ще і виступ зі Святославом на стадіоні – про таке я не могла навіть мріяти!, - каже Віталіна.

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко на концерті у Києві виконають знакову пісню «Небо над Дніпром», яку тренер та його підопічна співали у суперфіналі Голосу країни 6. Переможниця шостого сезону проекту Віталіна Мусієнко отримала від телеканалу 1+1 пісню, кліп та квартиру в Києві у ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова», а на новосілля, яке станеться незабаром, запросила всю свою команду.

Нагадаємо, що вже відоме ім’я одного з тренерів наступного, сьомого сезону «Голосу країни». Нею стала переможниця Евробачення 2016 Джамала. Кастинги на наступні сезони двох вокальних проектів телеканалу 1+1 - Голос.Діти та Голос країни - вже розпочалися у Києві. Взяти участь можна, заповнивши анкету на сайті телеканалу.

Відкриті кастинги відбудуться 18-19 червня і 25-26 червня за адресою: м Київ, пр-т Глушкова, 1, ВДНХ, 12 павільйон (ст.м. Виставковий центр). Реєстрація учасників з 10:00 до 18:00.

Новости по теме