Перша серія революційного шоу "Багаті теж плачуть" на 1+1

Перша серія революційного шоу "Багаті теж плачуть" на 1+1

У понеділок, 3 вересня, в 20: 15 на каналі 1+1 стартує нове реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" про життя мільйонерів в Україні. Уперше телекамери потрапили в сім'ї багачів. Своє справжнє життя на екрані покажуть:

Поделиться:

У понеділок, 3 вересня, в 20: 15 на каналі 1+1 стартує нове реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" про життя мільйонерів в Україні. Уперше телекамери потрапили в сім'ї багачів. Своє справжнє життя на екрані покажуть:

- Камалія – співачка, акторка, дружина пакістанського мільйонера Моххамада Захура
- Ольга Громова – дизайнерка, дружина британського аристократа
- Наталія Ветвицька – домогосподарка, рантьє, кума Юлії Тимошенко, екс-дружина народного депутата Дмитра Ветвицького
- Юлія Вороніна – дружина відомого футболіста Андрія Вороніна

У першій же серії 4 головних героїні шокують публіку своїм розкішним способом життя, як правило прихованим від сторонніх очей. Зовні їх життя схоже на казку - золоті палаци, "бентлі" та "ягуари" в автопарку, домашні садівники і шеф-кухарі. Але, як виявилося, навіть в дизайнерському палаці під Києвом може пропасти електрика перед вечерею, і навіть найдорожчий арабський скакун з власної стайні може скинути наїзницю з сідла.

Вже в цей понеділок телеглядачі зможуть переконатися, що далеко не все можна купити за гроші. Але, в той же час, якими комічними бувають життя людей, які купаються в грошах!

Камалія покаже золоті телефони інкрустовані смарагдами, Ольга Громова проведе екскурсію по своєму маєтку, який виставлений на продаж за 5 мільйонів доларів. Наталія Ветвицька пояснить, чому в 36 років вважає краще жити удвох з мамою і категорично відмовляється виходити заміж втретє. А Юлія Вороніна поскаржиться на нелегку долю дружини футболіста, яка, немов декабристка, вимушена супроводжувати по усьому світу свого чоловіка,  залежно від того, в яких клубах він грає - від Німеччини до Англії, а потім в Росію, і знову по кругу.

Реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" знімалося майже рік. Зйомки проходили в Києві, Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Ялті, а також в Монте-Карло, Дубаї, Венеції, Парижі, Лондоні, Йорку, Честері, Карачі, Йоханнесбургу, Анталії. Сцени з життя героїнь шоу були зняті в найрозкішніших місцях  - готелі De Paris в Монако, ресторані Armani у вежі Burj Halifa в Дубаї, емоції учасниць зафіксовані в приватному літаку над Англією, у вертольоті над Лазурним берегом Франції, на яхті в Персидській затоці, на гондолі у Венеції і навіть на конкурсі "Містер гей року" в Південній Африці.

Як Юлія Вороніна відвоювала футбольного секс-символа у вагітної дружини, що допомогло Ользі Громовою перемогти клінічну смерть, чому Наталія Ветвицька щаслива в ролі коханки, і який діагноз Камалії не лікується ніякими грошима – дивіться  в шоу "Багаті теж плачуть" на 1+1 з 3 вересня щопонеділка о 20:15.