Перше інтерв'ю "Світського життя" з новим президентом України

Перше інтерв'ю "Світського життя" з новим президентом України

Яке просте запитання Каті Осадчої змусило його взяти паузу?

Поделиться:

Політик та мільярдер Петро Порошенко з дня на день очолить Україну.

Яке просте запитання Каті Осадчої змусило його взяти паузу? Скільки в нього автомобілів, де навчаються діти та чому він відмовився від публічної дискусії з Юлією Тимошенко? Дізнайтесь відповіді на питання з нашого першого інтерв'ю з новобраним президентом у супроводі всієї родини!

Ніч виборів! Катя Осадча здійснила рейд штабами головних претендентів на найвищу посаду в країні. Хто з кандидатів нервувався, а хто святкував? Чому наші питання злякали Яроша, чи бачив хтось сльози Тимошенко та як святкували "призове" місце у штабі Ляшка?

Кума Петра Порошенка знову йде у політику? Оксана Білозір розставляє крапки над "і".

Колишній мер Києва Олександр Омельченко, який спробував знову очолити столицю, розповів про стосунки з новообраним міським головою Віталієм Кличком. 

Нардеп Андрій Шевченко розповів, як Юлія Тимошенко сприйняла поразку, а Олег Ляшко відкрив таємницю, чому його люблять виборці.

"Львівські" змінили "донецьких"! У "Світському житті" дебютує нинішній віце-спікер Верховної Ради, "свободівець" Руслан Кошулинський з новими для української влади звичками. Ми також спитали міністра Булатова, чому все-таки він доліковувався після катувань і полону на Домінікані?

А ще! Сенсаційні зізнання Ірини Білик! Поп-діва довго обходила мовчанням події в країні. Тепер у "Світському житті" вона розкриває таємниці. Що поєднує легенду шоу-бізнесу з таємною дружиною Віктора Януковича Любов'ю Полежай?

А також: колишня дружина Нестора Шуфрича  Наталія Ворона народить дитину вдвічі молодшому за неї цивільному чоловікові!

Усі подробиці – у "Світському житті", у п'ятницю, о 22.30, на 1+1!