Перше революційне весілля відгуляли на Майдані – "ТСН. Особливе"

Перше революційне весілля відгуляли на Майдані – "ТСН. Особливе"

На революційному весіллі гуляли всім Майданом. Побували на ньому і журналісти "ТСН. Особливого".

Поделиться:

На революційному весіллі гуляли всім Майданом. Побували на ньому і журналісти "ТСН. Особливого".

Організовували весілля всім миром. Почесна варта від Правого сектора, наречений в камуфляжі, наречена – в білій сукні з весільного салону з шестиметровим шлейфом, коровай та рушник - від активістки Іванки, і вальс Мендельсона, на білому роялі, від одного з активістів. Обручки молодятам подарував отець Олег з Німеччини, який за сумісництвом - теж революціонер. А також подарунки від незнайомців і гроші від перехожих.

Молодята навіть не очікували такого святкування, зізнаються, що планували тихо обвінчатися у капличці, а вийшло он як гучно і красиво.

Попри сухий закон наречені Богдан і Юлія пригощали всіх шампанським. Не було на святковій церемонії лише батьків. Вони побачили молодят у новинах, і благословили їх телефоном.

"Її батькові і моєму ми сказали, а мами у нас дуже ранимі. Моя мама дізналася із новин, подзвонила і розплакалася", - розповідає наречений Богдан.

Але молоде подружжя обіцяє виправити цю ситуацію. Офіційно розписатися пара планує, як тільки розійдеться Майдан, і запросить на традиційну церемонію найближчих людей.

До буденного революційного життя Юля і Богдан повернулися вже справжніми зірками, тепер їх впізнають на вулиці і вітають. Молодята допомагають в медпункті, де й познайомилися. Вона прийшла до нього в медичну частину перев'язувати руку, а він, лише на 3 раз, наважився взяти у неї номер телефону.

Він хімік, вона перекладач. Він з Житомирщини, а вона з Рівного. Життя яке було до революції у минулому, каже подружжя. Вони покинули і стару роботу, і домівку - вже півтора місяця допомагають на Майдані. Тут у них почалося нове життя і після революції молодята планують залишитися в Києві.