Перші півфіналісти виступили – лінії для голосування відкриті!

Перші півфіналісти виступили – лінії для голосування відкриті!

У проекті "Голос. Діти" - перший прямий ефір. Настрій на сцені новорічний, а зіркові тренери просто сяють від щастя: їх вихованці до такої серйозної штуки як прямий ефір підготувалися на всі сто.

Поделиться:

У проекті "Голос. Діти" - перший прямий ефір. Настрій на сцені новорічний, а зіркові тренери просто сяють від щастя: їх вихованці до такої серйозної штуки як прямий ефір підготувалися на всі сто.

Отож, перші учасники півфіналу виступили – і лінії для голосування відкриті. Підтримайте улюблених артистів, обов'язково!

Першою виступила Маша Кондратенко. Чарівна підопічна Олега Скрипки заспівала Happy New Year. "Я пишаюся тобою! Ти перша, але ти самий бойовий солдат моєї команди!" - прокоментував виступ Маші тренер. На думку Олега, дівчинка поставила дуже високу планку для інших учасників.

Тож, 7-річний Арсен Шавлюк, перед виступом побажав собі удачі. Вихованець LOBODA, здивував усіх! Малюк показав увесь свій артистизм і влаштував на сцені справжній спектакль. Арсен заспівав пісню з репертуару Г. Лепса, яку присвятив мамі. Світлана зізналася: обираючи пісню, їй довелося довго переконувати колег в тому, що Арсен може не тільки пустувати на сцені, але й показати по-справжньому глибокі емоції

Наступною вийшла на сцену вихованка Тіни Кароль Соломія Лук'янець. Соля заспівала знамениту оперну арію з кінофільму "5 елемент". Цей виступ – по справжньому особливий для дівчинки, адже підтримати її з-за кордону приїхала мама.

"Галю, приходь!" - заспівав далі Андрій Бойко. Нагадаємо, це пісня з репертуару гурту "ВВ". І Олег Скрипка явно не прогадав, коли доручив її заспівати у прямому ефірі маленькому рок-н-рольщику.

Віка Литвинчук з команди LOBODA заспівала хіт Je suis malade. 13-річна дівчинка мала передати емоції дорослої жінки. Але з цим складним завданням Віка справилася просто чудово. Навіть Світлана, яка разом з Вікою готувала номер, спостерігала за сценою, мов зачарована.

А потім на сцену вийшла Оля Мішагіна – і настрій в залі одразу змінився. Дівчинка-феєрверк виконала пісню з фільму "Чародеи". А разом з нею під новорічну пісеньку на сцені витанцьовували ялинки та сніговими :). "Ця дівчинка дивує мене своїми жартами та своїм чудовим настроєм!" - зазналася на всю країну тренер Олі Тіна Кароль.

Не змінив своєму образу ще один учасник "Голосу" - Юра Привика. Вихованець LOBODA був як завжди романтичним і ліричним. Він заспівав "Холодно" з репертуару ОЕ.

Попереду виступи ще восьми виконавців. Слідкуйте за ефіром і, головне, підтримуйте улюблених учасників – ви їм так потрібні! Дзвоніть та відправляйте sms - номери для голосування дивіться тут.