Перші призери шоу "Мій малюк зможе" розповіли, як віддячили дитині за перемогу

Перші призери шоу "Мій малюк зможе" розповіли, як віддячили дитині за перемогу

Мама трирічного Данилка розповіла, що їх із чоловіком вразило на шоу та чому найбільше тішився їхній малюк

Поделиться:

У першому ефірі шоу "Мій малюк зможе" перемогу виборола надпозитивна сім'я - трирічний Данило Лесько з батьками – Жанною та Романом. У інтерв'ю нашому сайту мама кмітливого хлопчика розповіла, що їх із чоловіком вразило на шоу та чому найбільше тішився їхній малюк.

- Що було для вас найбільшим відкриттям під час зйомок?

- Хороша організація і позитив людей. Перед виходом на знімальний майданчик ми всі взялися за руки, почали стрибати і співати. Це допомогло подолати хвилювання і постати перед глядачами із чудовим настроєм.

- А що найбільше сподобалося вашому Данилку?

- Він у неділю дивився з нами шоу і казав: "Мама, я хочу до "Ільми" або "Мамо, а де мій літачок?" Йому дуже сподобалася участь, дітки, він отримав віру в себе. Та й ми тепер знаємо, що наш малюк точно все може.. А ще на шоу він уперше спробував солодощі: печиво з шоколадом і бісквіт.

- Які моменти лишилися поза кадром?

- Якось Ірма запитала Данилка: "А який це колір?" А він відповів: "Blue". Ведуча дуже здивувалася, що дитина у такому віці знає кольори англійською.

- Що сказали ваші рідні, коли побачили вас по телевізору?

- Тільки-но шоу вийшло в ефір, усі соцмережі, де я зареєстрована, почали розриватися (сміється). Та й телефон не замовкав. Я і досі відписую людям. Родичі були надзвичайно раді. Вони в захваті від нашої участі!

- На зйомках ви сказали, що покладете приз на депозит. Плани не змінилися?

Ні! Обов'язково! У нашого тата завтра вихідний, тож ми підемо разом і покладемо гроші. Досі не можу повірити, що ми приїхали додому із сотнею тисяч.

Адже, коли наважилися на участь у шоу, уявлення не мали, що можемо виграти гроші. І тільки на другому етапі кастингу зрозуміли, що приз проекту – 100 000. Ми ж просто хотіли  поїхати на телебачення з малюком, розважитися та отримати нові враження. Я випадково зайшла на сайт "1+1", випадково зареєструвалася на кастинг. Низка таких збігів привела нас до позитивних емоцій і до перемоги.

- Чим потішили Данилка після зйомок?

- Він дуже хотів літачок, із яким був у кадрі. Тож вирішили купити ідентичний.  Ви не уявляєте, як довго ми шукали того літака! Нам допомагали всі. Режисер сказав: "Я вам знайду той літак, тільки б всі задоволені були". Але у велетенській гральній кімнаті, де купа машинок, ведмедиків, ляльок, цього зробити так і не вдалося. Тож накупили Данилкові безліч видів інших літачків (сміється). Тепер у нього всі вони асоціюються із "Мій малюк зможе" і з "Ільмою".

- Як ви виховуєте свого сина? Що вважаєте найважливішим?

Раніше я думала, що великий багаж знань. Ми вчили Данила англійської, водили його на плавання, на всякі курси раннього розвитку. Але, дякувати Богу, я порозумнішала. І тепер вважаю, що найважливіше - розуміння світу. Я хочу, щоб син не тільки знав, що у котика є вусики, а й тямив, для чого вони йому потрібні. Так, англійська мова, вміння рахувати, знання планет і того, яка гора найвища – має значення. Але без почуттів це все нічого не дасть. Тепер ми акцентуємо на значно простіших речах. Хоча, звичайно, поєднуємо їх із навчанням. Ми намагаємося розвивати в синові любов до світу й любов до мами з татом.

- Як вам вдається бути такими дружніми?

- Я максималістка. І від сина й чоловіка вимагаю дуже багато. А татко - проста й добра людина, яка любить нас просто за те, що ми в нього є. І от мій максимум і його позитив єднаються в таку дружню сім'ю.

- Після участі в шоу ви зрозуміли, що ваш малюк може все. Що ще з чоловіком ви взяли від проекту?

- Завдяки шоу ми навчилися ще краще розуміти одне одного, а також зрозуміли, що наші душі об'єднані десь на вищому рівні. Що в нас щось більше, ніж дружба, більше, ніж любов, більше, ніж сім'я.