Перший сезон "Останнього москаля" подивились понад 17 мільйонів глядачів

Перший сезон "Останнього москаля" подивились понад 17 мільйонів глядачів

Учора на "1+1" відбувся показ останніх серій улюбленої глядачами патріотичної комедії "Останній москаль".

Поделиться:

Учора на "1+1" відбувся показ останніх серій улюбленої глядачами патріотичної комедії "Останній москаль", виробництва "1+1 продакшн". Серіал став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Жоден серіал з 2009 року не збирав такої великої глядацької аудиторії. Середні показники телеперегляду за 16 серій картини становлять: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг 9,6%, частка – 26,3%. Це безпрецедентні показники телеперегляду для українських серіалів за 2014-2015 роки за аудиторією 18-54 (Україна). За сезон серіал подивились 17,6 млн. глядачів – це 46% від усіх глядачів за аудиторією 4+.

"Останній москаль" - україномовний серіал, створений українською командою на чолі з Вікторією Лєзіною-Масляною, генеральним продюсером "1+1 продакшн", та за участю українських акторів. Ідейним натхненником серіалу стала Олена Васильєва, головний продюсер фільмів та серіалів "1+1".                                                                                

Перші дві серії комедійного серіалу зібрали рекордні показники телеперегляду: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг першої серії становив 10,6%, частка ― 27,7%, на другій серії рейтинг збільшився до 14,1%, частка до 36,4%.

 

"Останній москаль" побив не тільки рекорди телеперегляду. Відеоперегляди серіалу на сайті і Youtube каналі "1+1" зібрали 6 мільйонів 576 тисяч 726 переглядів. Тільки першу серію серіалу в інтернеті подивилося понад 924 тисяч 137 чоловік. Також в день прем'єри "Останній москаль" був топ-трендовим пошуковим запитом в Україні.

 

У зв'язку з приголомшливим успіхом серіалу, на даний момент канал "1+1" і "1+1 продакшн" розглядають можливість зйомок продовження улюбленої глядачами патріотичної комедії. Також розглядається можливість зйомок спецпроектів о пригодах москаля Валєри серед гуцулів.

Нагадаємо, "Останній москаль" - добра, іскрометна й колоритна комедія про людські стосунки. Це великий і складний за сатиричною складовою і колоритом проект. У центрі сюжету - історія юнака "не в своїй тарілці", а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи. Режисером комедійного серіалу став Семен Горов. У головних ролях – актор і ведучий "1+1" Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук. Оператором-постановником картини став Володимир Гуєвський, працівник "1+1  продакшн", автором сценарію - Микола Куцик, також з "1+1 продакшн". Саундтрек до серіалу "Твоя порядність така спокуслива" створила група Kozak System.