Під час відпочинку Анатолій Анатоліч потрапив в екстремальну ситуацію

Під час відпочинку Анатолій Анатоліч потрапив в екстремальну ситуацію

Ведучий "Сніданку з "1+1" поділився планами на літо

Поделиться:

Ведучий "Сніданку з "1+1" Анатолій Анатоліч не прихильник екстремального відпочинку в диких місцях планети, але з відпусток привозить не менше вражень, ніж Дмитро Комаров. В інтерв'ю нашому сайту Анатоліч зізнався: однією із найекстремальніших  він вважає свою поїздку до найбільшого міста США.

"Колись я заблукав у Нью-Йорку і потрапив у тамтешній район Куінс. Там проживає багато латиноамериканців, афроамериканців і навіть представників місцевих бандитських угруповань. Але порівняно з терористами на сході України, вони просто янголятка. З ними, принаймні, можна розмовляти", - розповів Анатоліч.

На щастя, ведучому не довелося з'ясовувати стосунки з незнайомцями. Ба більше, одного з них ведучий "Сніданку з "1+1" попросив попрацювати над його образом.

"Я потрапив до барбершопу, справжньої латиноамериканської цирульні, де стрижуть самі бандити, й запитав, чи можуть мені зробити мені зачіску? Майстер миттю дістав небезпечну бритву і почав різко підголювати мої скроні. Було страшнувато… Пам'ятаю, модна латиноамериканська зачіска у бандитському кварталі коштувала 10 доларів. Але коли я заплатив, перукар поцікавився, де чайові. Було зрозуміло, не дати їх  - не можна (сміється). Заплатив ще п'ять доларів і пішов задоволений.  Усе було мирно, але трохи нервово", - згадав Анатолій Анатоліч.

Ведучий каналу полюбляє подорожувати, однак цього літа відпустку проведе в Україні. Вільний час Анатоліч присвятить дружині, донькам, батькам і університетським друзям, з якими давно не бачився.

"Ми поїдемо до Кривого Рогу до моїх батьків. Потім до Одеси. Там уже домовилися про зустріч із Сашею Андросовим, ведучим "Що? Де? Коли?" Він, до речі, крутий сомельє і пообіцяв влаштувати нам дегустацію. А ще поїду в Скадовськ чи навіть в Лазурне, де колись із друзями відпочивав у студентські роки. Ми вирішили знову зібратися тією компанією, аби поностальгувати й ще раз побачити чудові українські місця. Також, якщо встигну, хочу поїхати на Азовське море до Бердянську", - поділився планами Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, зараз команда "Сніданку з "1+1" у відпустці. До ефіру ведучі проекту повернуться 18 серпня.