Підопічна Вакарчука Христина Соловій презентувала дебютний кліп (ВІДЕО)

Підопічна Вакарчука Христина Соловій презентувала дебютний кліп (ВІДЕО)

Учора відбулася прем'єра першого кліпу екс-учасниці "Голосу країни" 

Поделиться:

Учора відбулася прем'єра першого кліпу екс-учасниці "Голосу країни" львів'янки Христини Соловій. Пісня "Тримай", на яку було знято глибоке відео, – перша авторська пісня дівчини, продюсером якої став тренер співочого шоу Святослав Вакарчук.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск 28.02.2016

У дебютному кліпі – сюрреалізм, багато книжок, кохання, - усе, що близьке самій Христині.

"Я дуже хочу, щоби правильно прочиталася історія. У нас там аж вісім образів", - розповіла Соловій і зізналася, що на зйомках було вкрай важко. Насамперед, через те, що це її перший подібний досвід.

"Мені довелося сидіти в книжках, повернутих корінцями. Їх було стільки, що мені просто неможливо було дихати!" - Згадала дівчина.

До пісні "Тримай" Соловій виконувала тільки народні, лемківські композиції, якими й підкорила глядачів "Голосу країни" та свого наставника Святослава Вакарчука.

"Для мене її майбутня кар'єра зв'язана не стільки і не тільки з народною музикою. Якщо в неї будуть сили й наснага, я би хотів, щоби вона дистанціювалася від виключно народної музики й співала свої пісні. У неї вони виходять гарно. Країна має право на те, щоб її знати", - сказав Святослав.

Режисером і автор ідеї кліпу "Тримай" став Максим Ксьонда - однин із українських режисерів рекламного відео в Україні.  Зйомки ж музичних кліпів Максим починає за однієї принциповій умові - пісня має по-справжньому зачепити. За словами режисера, вперше почувши "Тримай", у нього відразу народилося відчуття, ніби одна людина потрапляє у внутрішній світ іншої, творчої  людини. І та відкривається назустріч гостя та змінює його.

Зйомки відбувалися в старовинному будинку на столичному Подолі. На одну добу київська квартира перетворилася на фентезійний світ, в якому реальність перепліталась з фантазіями. Величезний внесок у створення магічного світу на знімальному майданчику зробив арт-департамент на чолі з художником-постановником Олександрою Дробот та художником із костюмів Ольгою Недобійчук. До речі, всі декорації, реквізит, як і одяг головної героїні кліпу, було вигадані та спеціально створено для цих зйомок.

Із яких пісень складатиметься перший альбом Христини? Скільки триватиме співпраця з Вакарчуком? Про це та інше дізнавайтеся у відео онлайн: