Команда Лазарєва про "живий ефір": Корсун боїться не втриматися на підборах, а у Рибікова - проблеми

Команда Лазарєва про "живий ефір": Корсун боїться не втриматися на підборах, а у Рибікова - проблеми

Наставник сподівається, що його команда вразить майстернісю перевтілюватися

Поделиться:

Учасники команди Лазарєва не втомлюються говорити про те, що їхній наставник витрачає найбільше часу й зусиль на підготовку номерів підопічних. Особливо ретельно він працює з учнями над виступами, які в неділю у "живому ефірі" "Голосу країни" побачать мільйони. Російський співак сподівається, що його виконавцям вдасться вразити не тільки вокалом, а й майстерністю перевтілюватися.

"Сергій хоче розкрити мене з іншого боку, показати, що я не тільки бешкетна й запальна, а й чуттєва і жіночна", - сказала Юлія. Дівчина і досі не може натішитися, що наставник врятував її від поразки під час "боїв".

"Я розумію тренера з півслова: він завжди говорить прямо . Якщо є якісь вади у виступі, Сергій знаходить правильне й мудре рішення. Я вдячна долі, що я все одно опинилася в його команді", - розповіла Сіренко.

Сергій працює не тільки над голосом підопічних, а й над їхніми образами. Анна Корсун, до прикладу, тішитиме очі чоловічої аудиторії довгими ногами, тому буде в прямому сенсі – на висоті. Через це, власне, й хвилюється найбільше.

"Найскладніше – танцювати на підборах! Звісно, я трохи боюся виступати в прямому ефірі. Але точно знаю, що все буде добре й налаштовую себе отримати задоволення від виступу", - зізналася Корсун.

Ользі Мельник теж лячно перед "живим ефіром" і вона дуже сподівається, що зможе приборкати хвилювання на сцені.

А от В'ячеслав Рибіков не надто активно демонстрував свої емоції на репетиції. Сергія Лазарєва навіть обурило те, що під час підготовки хлопець поводився надто спокійно

"Я не люблю, коли на репетиціях немає ініціативи, немає завзяття", - дорікнув підопічному наставник. Слава ж запевняє, що дуже хвилюється перед виступом. І, мовляв, саме тому поводиться так скуто.

Чи не завадить страх підопічним Лазарєва виступили так, як того вимагає, дізнаємося в неділю о 21.00 у "Голосу країни. Перезавантаження".