"Підпільна імперія": На Ольгу Фреймут чекає зустріч з Джонні Деппом

"Підпільна імперія": На Ольгу Фреймут чекає зустріч з Джонні Деппом

Відома телеведуча побувала в гостях у Андрія Алферова  

Поделиться:

У п'ятницю, 17 жовтня,  на каналі "1+1" вийде чергова серія авторського проекту Андрія Алферова "Підпільна імперія".  Разом із глядачами та ведучим кінострічку подивиться ведуча "1+1" Ольга Фреймут. Запрошеній гості буде запропоновано оцінити кінофільм "Ромовий щоденник"  із Джонні Деппом.  

Події фільму відбуваються у 60-ті роки. Головний герой стрічки – перспективний та надзвичайно талановитий журналіст Пол Кемп. За плечима у чоловіка – дві неопубліковані власні книги та неабияка огида до нью-йоркського гламуру та глянцевого світу. Пол бажає покинути свою роботу у престижному виданні та переїжджає в Пуерто-Ріко. Цей вчинок стає найбільшою авантюрою в житті Пола, адже у новому житті він змушений брати участь у темних справах, зловживати алкоголем та намагатися боротися із низкою спокус…

"До Деппа в Олі дуже особливе, нетипове ставлення. Тож ми говоритимемо про нього в незвичних відтінках. А ще поспілкуємося про естетику 1960-х і, звісно, про пуерториканські генделики, якими тиняється герой Деппа. А ще згадаємо каністру з нітрогліцерином, яку Хантер Томпсон запропонував підірвати Деппу на задньому дворі свого будинку, на честь їхньої першої зустрічі! Словом, буде не розмова, а чистий рок-н-ролл!" - інтригує ведучий "Підпільної імперії" Андрій Алферов. 

На вечірньому перегляді кіно Ольга Фреймут постане у жіночному вбранні, яке збагатило атмосферу кіноперегляду своїм "фірмовим" шармом.  А оскільки професія головного героя дуже близька телеведучій, фільм викликав у неї чимало думок та емоцій.  Яких саме, дізнаєтесь вже завтра о 00:25 у "Підпільній імперії" на "1+1".